Kaynanam bilerek beni sinir ediyor oğlu zaten tam anneci bütün işlerini oğluna yaptırır bana sıra gelince eşim küfür hakaret eder yapmaz ayrıca kaynanam her geldiğinde küs olduğum eltimi över bana songül der diyorum benim adım songül değil diyo sen onu sevmiyon dedim oda beni sevmiyor ki sen adımı onun adıyla seslendin onu sevmediğimi niye katıyon gelir eşime der songülü markete götür herzaman götürecek kimse karışamaz yani o kadar cins bir insanki bana bugün se yine benim sana kötü düşüncem varsa Allah beni felç etsin senin bana varsa seni felç etsin dedim daha yaşına girmemiş çocuğum var sen ne beddua ediyon diyo sen gelin aldıgında bunlar aklına gelsin ya o kadar kötü ki yaptığı davranışlara bakmadan beddua ediyor her geldiğinde bu dünyada da öbür dünyada sa çeksin kim kötüyse diyor ben onun her kötülüğünü görmezden geliyorum çünkü eşim anneci bir insan aşırı derecece yinede ben kötü oluyorum eltimle konuşacağım varsa bile bunun yüzünden konuşmuyorum gidip gelip onu metheder beni kötüler diyo akşam oğluma anlatıcam ya bide o kadar yüzsüz ki 10 dakka öncesine kadar bana beddua ediyordu şimdide çağırıyor dolabın ayarını yap diyor övdüğü gelinını çağırmıyor yine gidicem yapicam Ama Allaha bırakıyorum