0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızlar 1 ay önce spiral takındım bu hafta ilk adettimi oldum fakat daha önce yoktu adet oldum olalı Karnim da göbek deligimin alt kısımlarında şidetli ağrı var karnim şişkin afedersiniz tuvalete bile çıkarken ağrıyor normal mi bu ilk kez taktırdım ondan mi olmuştur 

3 Cevaplar

0 oy
(405 puan) tarafından

Onunla ilgili pek bilgim yok kuzum ama taktırırken çok acıyor mu ben korunma yöntemi bulamadım henüz :D

(64 puan) tarafından
Takarken   acı hisetmiyorsun canım  benim dikişlerim tam iylesmeden taktırdım biraz acıdı ama içeri taktiğini bile anlamıyorsun bende troid var bende başka cagrem yok diye takındım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canim kontrole git doktir bi baksin.

Yerlestimi kabul ettimi vucudub yoksa etmedimi ? Bakirmi taktirdin
(64 puan) tarafından
1 hafta önce gittim yerleşmiş sknti yok dediler ama adet olunca bir skntimi oldu ki acaba
(238 puan) tarafından
Ilkmaderin olduysa doğumdan sonra ben neler çektim köpek.gini oturup idrarını.yapardim.ilk.kizimda doktor spiral.yoktu ama doktor bir saselik ilaç ve buscopan vermişti alt tarafım.cikacak.gibi.olurdu geçmiş.olsun ilk.baslarda olur ole sancılar sikomti olacahini sanmiyorum bemim.bacagim.cok.agrirdi spiral.vwrken
(64 puan) tarafından
Bende çok zor lavaboya çıkıyorum aynı doğum yapıyormuşum gibi agritiyor
0 oy
(368 puan) tarafından
Canım spiralin genel sıkıntılarından biri o şişkinlik sancı 2 sene kadar kullandım kendi düştü cıkarttırdım
(368 puan) tarafından
Canım benim vücuduma yaramadı devamlı bi sancı her ayın 15 günü adetli kanama falan derken düştü zaten
(64 puan) tarafından
Yani inşallah geçer böyle ağrı çekmeye devam edersem gider cikarttirim doğum yapıyorum gibi ağrı çektiriyor bana sadece karnıma sıcak bisey koyarsam biraz rahatliyorum
(368 puan) tarafından
Oda normal değil ama canım benim o kadar olmuyodu sen yine bi git baktır
(368 puan) tarafından
Oda normal değil ama canım benim o kadar olmuyodu sen yine bi git baktırdoktora
(64 puan) tarafından
peki  tamam tesekur ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,590 soru

24,018,731 cevap

328,117 kullanıcı

...