0 oy
697 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Eşim her tartışma da hep ailemi katar ortaya ananda mi böyle babanda mi böyle anandan mi öğrendin babandan mi ogrendin kardeşlerin öyle yok ananın..... Ananı bacını ..... Tabi o haysiyetsiz noktalı yerleri açıkça söyler ama kendi ailesine bir ufak laf etsem üzerime yürür vurur vs. Ne yapacağımı şaşırdım ne diyeceğimi şaşırdım artık bugün ettiği hakaretler davranışlar bardağı taşıran son damla oldu iki aylık bebeğim onun kucagindayken bana vurdu bir iki kez  oğlum sarsıldı ve nasıl ağladı sırf ailesine laf ettim diye ben annesine bişey dedim diye annemin yanında nasıl bağırıyor anlatamam  ama artık konuşup yüzüne bakmam yabancı gibi yaşarız aynı evde iki çocuğum var ailem arkamda ama onların yanına gidemem çünkü gidersem biliyorum tüm yükü çocukların yükünü babama yükler bi akıl verin bana şaşırdım ne yapacağımı 

22 Cevaplar

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Kalk git ailenin yanına böyle bir adamın yanında çocuklar rezil olur psikolojik olarak çok etkilenirler. Azcik idare edersiniz babanlarda sence çalışırsın babandan yükün birazını alırsın.
-Reklam-
0 oy
(7,794 puan) tarafından
Canım huylu huyundan vazgeçmez. Gençken git kendi ayakların üzerinde dur. Yaş ilerledikçe ah vah dersin, keşke zamanında bu hanzoyu biraksaydim kendi paramı kazansaydm dersin. Annemden biliyorum... 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,203 göst.
26 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 848 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 626 göst.