0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Emzirmeyi kestim ama yine saçlarım dökülmeye başladı bi ara takviye kullanıyodum bırakmıştım kullandığınız bi takviye var mı dökülmeyi önleyen kan vermeyi düşünüyorum ama daha gidemedim 

2 Cevaplar

0 oy
(3,486 puan) tarafından
Hangi takviyeyi kullandın. Benim de fena ya. 
tarafından
Zade vitalin emziren anneler için olan bir takviyesi vardı onu kullanıyodum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben eeose diye vitamin kullanıyorum. Saç dökülmesi için gittim cildiyeye gittim kan değerlerim iyi çıktı. Doktor bunu verdi her gün bir tane içiyorum. Birde radix dökülme karşıtı şampuan ve losyon verdi onları kullanıyorum. Azaldı dokulmem
tarafından
Benimde büyük ihtimalle eksik çıkmayacak kan verdiğimde ama niye böyle oldu anlamadım hormonlarım normale dönüyoda ona mı dökülüyo ki
tarafından
Doktor bir sebepten dökülme başlamış dedi onlarda bilemiyor
tarafından
Allah Allah ben anlamıyorum saçlarımı kestirdim sonra dökülmeye başladı bi alakası olacağını sanmıyorum ama kestirdiğim günden beri dökülüyo saçlarım canım orda nazar mı ettiler ne yaptılar uzun ve yoğun saçlarım vardı
tarafından
Nazar değmiş olabilir bencede
tarafından
Kestirmeden önce saçım kirlenmedikçe elimi atınca bile iki tel bile gelmezdi saçlarımı kestirdiğim zamandan beri elimi ne zaman atsam beş on tel teliyo mutlaka bu nasıl geçecek ki ya tüh :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 328 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryamdmrrr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
+2 oy
11 cevap 356 göst.
31 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu

414,199 soru

12,465,492 cevap

46,883 kullanıcı

Kategoriler

...