0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (3,489 puan) tarafından
Kızlar 1 ay olucak neredeyse dopum yapalı içim daralıyor bunaldım neden böyle darlanıyor um bilmiyorum hayattan hiç zevk alamıyorum hiç. Bişey yapasım gelmiyor ruh gibi dolanıyorum iştahım yok doprrı duzgun aslında anlayışlı eşim gğzel Bi evliliğim var ama mutsuzum çok sizce neden böyleyim nasıl düzeltebilirim kendimi 

6 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından
Balkona cik temiz hava al makyaj yp guzel giyin cocuk daha kucuk hemen salma simdiden bacim yarin buyudumu eve bile vakit ayiramazsin
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Lohusalik ta oluyor malesef 

Yeni bir hayat yeni bir düzen kurmaya çalışıyorsun bebenle 

Ha diyince cikamiyorsun dışarı uykusuz geceler esinle arana bir mesafe giriyor 

Yani bunlar insani yoran seyler gecer 

Yeni hayatını kabul edip adapte olmaya çalış 
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Depresyona girmişsin Canım, yada tükenmişlik sendromu
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Lohusalık hali işte canım çok yüklenme kendine bu zamanlarda kendine bakmak aynada kendini güzel görmek çok iyi geliyor insana
(3,489 puan) tarafından
Nasıl yüklenmeyğm canım evin temizliği yemeği bebek bakımı bana bakıyor mecbur hissediyorum kendimi yapmaya
(1,370 puan) tarafından
Ev işleri birikince insanın gözünde çok büyüyor ya seni çok iyi anlıyorum ben doğum yaptığımda yanımda kimse yoktu bir eşim vardı oğlum şuan 3 yaşında yine yalnızım inan bana gözümüzde buyuttugumuz ev işleri en fazla 1 saatimizi alır demek istediğim şey stres yapma kendine yapamıyorum edemiyorum diye  1 aylık anneyken bizde bizde hiçbir şey yapamiyorduk emin ol
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben ilk 3 ay öyleydim nerdeyse dogum sebebiyle bi anda üzerimize çok agır sorumluluk bindiği için oldugunu düşünüyorum geçiçcek kuzum sabret
(3,489 puan) tarafından
Evet canım doğru
0 oy
(56 puan) tarafından
Mutsuz olmaya zamanınız varmi gerçekten. Ev işleri bebek yemek ütü çamaşır bunlardan nasıl vakit ayırıp bunları düşünüyorsunuz. Hayret. 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,018 göst.
11 Aralık 2022 Aile kategorisinde Sibeldmla (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
4 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,489 puan) tarafından soruldu

405,774 soru

12,160,213 cevap

36,602 kullanıcı

...