Aynen doğru diyorsun esimin kartı deyim ben ona , ben bol bol harcayıp eşimi saymayip kartı alıyordum hazır yemek su bu sorgusuz harciyordum ya ablam bana göre daha kısıtlı benden iyisi yok o konuda ama diğer konularda hep kötü ben eleştirilen ben ablam zar zor verir 300 400 bazende borcunu kapattir bide çocuklarıma biseyler alır gelir banada kıyafet alır ben çocuklardan çıkamıyorum tmm verrm diyorum yetisemyrm artık .. on tane ihtiyacı lafı var evine su yapılacak kendine pantolon al renk renk şunu al bunu al kafami mahvedio ..durumu kötü değil kötü olsa kıyamam zaten kendi yedigimden bide anneme alırım evden kıyma et lokumlar ayranlar herşeyi koyarım boğazımdan geçmez ..neyvesine kadar ..wlla izin vermiyor maaşı çok die bana ekşi hesaptan kurtulamıyorm bide annem bencil , doyumsuz , bireysel açtım 3aydir ödüyorum ,hep ver verci annem her daim hazır yemek bol bol harcama ..marketinden tut kıyafet ,telefon , bahçe seylerine hep para verrn yedigimden onanda koyar getirrm etsiz kiymasiz bırakmam benden alır hep .. herşeyi bedavaya getirme derdinde para biriktiyor aklınca .. bana bide güzel dvransa anlicamda damada da itici davranıyor ki her şeyi batıyor anneme esimin .. diğer kziimada bireysel actiricam eşime