İyi günler kızlar o kadar cok üzgünümki kızım 6 yasında sürekli hasta oluyor kiş boyunca 1 ayın 2 haftası hastanedeyiz ya bronsit ya enfeksiyon ates artık dayanamaz oldum Allah a sikayet olmasın ama artik kendimi caresiz hissediyorum gecen hafta bronsitti buhar flan kullandik gecti dün ateslendi götürdük bogaz enfeksiyon olmus bi tek benim kizim mi böyle bilmiyorum sürekli hasta hic iştahı yok dogru düzgün bisey yemez cok iyi bakmaya calisiyorum istegi yemekleri yapiyorum sirf gece terliyor diye uyuyana kadar basinı bekleyip beline bez flan koyarim hep daha bir cok sey mesela banyo yaptirdigimda bile disari cikarmiyorum hasta olur diye ama yine oluyor nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum kücük kızımı demiyoru bile oda diş cıkarıyor bana tavsiye verin lütfeeennnn
Sen çok düşünüyorsun kendini cocuklarina cok kapatmişsin bu kadar odaklanma bana da mesela hiç cocuklarinla ilgilenmiyorsun diyorlar napim kafayi cocukla mi bozayim ben okuyorum ders yapiyorum sende bir hobi bul kendine vakit ayir.Cocuk dedigin sürekli hasta olur zaten çocukların büyüyene kadar bagisikliklari zayif oluyor büyükler bile hastaliktan kurtulamiyor benim kocam kaç gündür hasta geçen hafta hastaydi simdi biraz iyi derken yine çok kötü grip olmuş yani ben mesela hasta olunca 3 gün yataktan çıkamıyorum çocuklar napsin.Çok normal.Kötü anne değilsin kötü anne olsan çocuğunu cami kenarına birakirsin ya da ana babana iki yaşını doldurmamiş çocuğu emzirmeden bırakıp işe gidersin.Daha da kötüsü sen çene çalarken milleti çekiştirmeye dalmışken çocuğun o sıra bir kaza geçirip hastanelik olur.Allah korusun.Ama sen bunlari yapmiyorsundur değil mi? Bunlari yapiyorsan senden kötü anne yok ama bunlari yapmiyorsan sorun yok senden iyi anne yok.Canim sıkıntı yapma.
Okula gidiyorsa hasta olması çok normal, ben öğretmenim inan ki hergün her sınıftan 5 6 çocuğumuz sizin yazdığınız şikayetlerden dolayı okula gelmiyor.. iyi annesin tabi, dışarıdaki bakterileri mikroplarıda sen temizleyemezsin kendine eziyet etme..
1,512,016 soru
24,663,728 cevap
366,870 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın