0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben 22 gün önce 4 aylık bebegimi kalbi durması sonucu kaybettim normal doğumla doğurdum benim icin psikolojik olarak zor bir süreçti hala da atlatmış değilim.Sormak istediğim şu an günde bir iki kez yoklayan baş donmelerim var yer kayıyor ya da eşyalar dönüyor gibi birkaç saniyelik bisey oluyor doktora gitmem gerekir mi yoksa düzelecek bisey mı onerisi olanları dinlemek isterim sevgilerle..

4 Cevaplar

0 oy
(122,384 puan) tarafından
basin sagolsun ani tansiyon dusmesi olabilir kanaman nasi fazla kan kaybindanda olabilir
(110 puan) tarafından
Birkaç gündür kahverengiye döndü epey azaldı ilk günler asiriydi ama şu an yok denecek kadar az.tansiyondur muhtemelen dediğin gibi
(122,384 puan) tarafından
kan kaybi vitamin eksikligide yapiyo aklinda bulumsun bi baktir vitaminlere
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kansızlık vitamin dusuuarti bide uzuntu ve piskolojik etkiler olabilr canim rabbim sabir versin genede bi git kan tahlillerine baktir 
0 oy
(238 puan) tarafından
Psikoloji de olan herşey beden sağlığına da yansır ben psikolojik olduğunu düşünüyorum tabii eğer ciddi bir demir eksikliği ciddi bir vitamin eksikliği bir şey yoksa bazen çok umursamadıgini düşündüğün şeyler bile bilinç altına yerleşiyor ve vücutta hastalık uyandırıyor mesela kalp çarpıntısı gibi eniştemin arkadaşının snnesi vardı sürekli hastaneye gidiyordu kalbim ağrıyor diye hiçbir şey çıkmıyordu psikolojikmende sorunlu bir dönemdi zaten seninde öyle olabilir acınn daha çok yeni ve çok zor o yüzden insan içine çıkmaya bak hocaların bu konudaki konuşmalarını dinleyebilirsin seni çok rahatlatacaktır ağlamak istiyorsan ağla yani acını aman unutayım biran önce diye ört pas etme acını sonunw kadaryasarsan eğer daha çabuk iyileşecekin ve tamamen iyileşecekin sonuçta halinin altına supurulen her toz orda bekler ve birgün dahaada birikerek ortaya çıkar bu yaşadığında psikolojiktir bence ayrıca sezeryan zor sonuçta kan kaybı anestezi falan vücudun tam anlamıyla toparlanmasi zaman alır 
(110 puan) tarafından
Normal doğumla doğurdum.ilk kızım sezeryanla dunyaya gelmişti bu bebegi doktor kucuk olduğu icin normal dogurttu.Ama söylediğin çok doğru birşey düşünmemeye çalışsam bile biseyler ya da birileri hep hatırlatıyor.İcimde acısı tazeyken böyle şeylerin olması da muhtemeldir herhalde.tesekkur ederim
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Caanim yemek yemiyor musun ondan olur uzuntuden de olur sen bi dr a git takip etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 108 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 87 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde Zeynepmutlu0606 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (597 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,389 cevap