0 oy
1,752 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (842 puan) tarafından
Kaynanam ayda bı iki defa gelir ama her geldiğinde bana bin laf eder. Geçen yine geldi kaynimda kırk yaşında bizimlr yaşiyo evlendigimizden beri. Bazen geç geliyo dışarda yemek yiyo yine geç geldi ben normalde her zamn soruyorum yemek getiriyim mi diye her seferinde yedim diyo saat 12de geldiği için eve bu sefer sormadım çay çerez faln getirdim onada. Oturdu biraz kaynanamla sohbet ettiler sonra yukarı çıktı kaynım. Kaynanamda beni yanına çağırıp eşimin yanında dedi kaynin geldiğinde git direk yemeğini getir halini hatrini sor güler yüzlü ol canlı ol dedi. Bende sesimi çıkarmadım suratım asıldı sadece. Kaynanamda sürat asma nasihat edince dedi eşimde bana kızdı bende odadan çıktım. Ben kaynıma sürat asmamişim çayını cerezini getirmişim daha ne yapmamı bekliyorsa. Sonra diğer gün kaynanam yukarı kaynimin odasına çıktı. Gidip kirli kiyafetlerini getirmiş kirli sepetine attı. Bende dedim ben yikicagim zamn çıkıp alıyorum zaten dedim. Bugün kıyafetleri makinaya atacaktım baktım kaynımin iç çamaşırıni getirmiş. Kaynım bugüne kadar asla iç çamaşırıni yikamam için kendi kirlilerin arasına koymadı kendisi eliyle yikiyodu bende ver ben yıkarım diye bişey demedim gidip banyosundan almış büyük ihtimal sizce bu yaptığı ayıp değil mi. Ben makinaya atarım sorun değil ama adam yikamami istese zaten kendi kirli sepetine atardi. Onun kendi ayrı kirli sepeti var oraya birakiyo ordan alıp makinaya atıyorum normalde ama iç çamaşırıni asla atmaz kendi yikardi.

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle pasif adamları nasıl koca diye koynunuza alıyorsunuz ? Seni 40 yaşında adamla yaşatması sağlıklı değil doğru değil her açıdan doğru ve normal değil hayata karşı bu kadar pasif olursan hep böyle hak etmediğin bir hayatı yaşarsın. Sana o kadar sinir oldum ki anlatamam kendine verdiğin zerre değer olsa o evde kalmazsın.
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bu nedir ya seni iki adama mı gelin diye aldılar senin ailen yok mu bir tane adam sesini çıkarmıyor mu 40 yaşında bi davarın evli çiftin yanında işi ne diye. Ne demek yemeğini önüne getir bebe mi bu yemek saatinde gelmiyosa s.gitsin ne Bo k yerse yesin. Her şeyden evvel sizinle kalmadı münasip değil değil birde güler yüz göstercekmiş tövbe yarabbi 
0 oy
tarafından
Kaynın neden kaynananda kalmkyo ki 
0 oy
(8,118 puan) tarafından
Kaynına o kadar iyi davranmanı bekliyorsa alsın koca bebeğini de kendi evine götürsün kendisi çok çok iyi baksın.  Seni hizmetçi mi almış?
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Burda konu kaynana değil bence, bizzat senin kocan. Ne işi var 40 yaşında dul adamın evde, size güvenip mi boşandı, anası sapır konuşurken üstüne tuz biber ekmiş. Sorun kocada kaynanayı geç, onu Allah ıslah etsin. 
0 oy
(650 puan) tarafından
Fazla sessiz birisin gibi geldi bana biraz tavrını tepkini koy kaynananın seni eleştirmesine izin verme 

Kaynınında sizle yaşamasına nasıl müsade ediyorsun seni geçtim eşin nasıl müsade ediyor müslümansanız eğer dinen doğru değil 
0 oy
(57 puan) tarafından
Bu hayatı neden bu kadar zorlaştırıyorlar neden hiç anlamıyorum gelin demek onlar için insan bile demek değil bunun vebalini nasıl verecek bu Kaynanalar ama sorsan hepsi abdestli namazli kalp kırmanın kul hakkına girmenin vebalini düşünen yok 
0 oy
tarafından
Kaynina kocan muamelesi yapmak nedir? Tovbe yarabbi ya. O kaynanayi paralarim Allah yukarda anne demem saygi demem. Terbiyesiz. Neden iki cift cevap vermiyosun be canim?
0 oy
(8,139 puan) tarafından
Biraz sesin çıksın canım sen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin oğlunu çok düşünüyorsa bi zahmet donunu da o yıkasın. 
0 oy
tarafından
Sende sessiz kalmaya devam et canım. 
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Pardoon 40 yasinda adamla yaşıyorsun hizmet ediyorsun kirlisini yikiyorsun yemeğini koyup kaldırıyorsun kayanan varkeen senin evinde kalıyor o yetmiyormuş gibi bide sana laf mı ediyor şükür edeceği yerde bu ne hadsizlik beğenmiyorsa alsin oğluna baksin 

Valla böylelerine susmayacaksin 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bi şey derdim de burda beni yanlış anlayıp linç edersiniz simdi... Sen daha çok çekersin gülüm, baştan bunu nasıl kabul ettin valla pes.
0 oy
(1,367 puan) tarafından
40 yaşında adam niye sizinle yasiyo bakmak zorunda mısın 
0 oy
tarafından
yuhhhhh 40 yaşında elin adamına aslaaaaa hizmet etmem
0 oy
(507 puan) tarafından
Kaynin o sonuçta kocan değil ne demek güler yüzlü ol sürekli hizmet et kocan ne diyor duruma
(2,860 puan) tarafından
Soru 2 senelik bir soru postu yukarı çıkardınız şuan
(404 puan) tarafından
Ve bayan hesabinida silmis
0 oy
(18,987 puan) tarafından
Kaynanan hayatta sağ iken eşşek kadar herifin sizinle yaşıyor olması en büyük ayıp.
(404 puan) tarafından
Eski post
(18,987 puan) tarafından
Eski postları neden hortlatırlarki
(842 puan) tarafından
Cnm iki yıl önceki sorum bu kaynım şu anda bizle yaşamiyir gönderdim çok şükür adami
(18,987 puan) tarafından
Sağolsunlar eski postları hortlatıyorlar normalde dikkatliyim ama okulda boş dersimde okudum bakmamışım zamanına senin adına çok sevindim
0 oy
tarafından
Ay okuyunca sinirim bozuldu devamını okumıcam hepsine elinin tersiyle çarp geç allah aşkına sanki kaynananda kaynına alcak seni güler yüz ol bilmem ne nasıl dayanıyorsun ayeıca eşin sana niye kızıyor çerez götüemüşssğn bide zıkkımın kökünü yesin bide 40 yaşında kaynın niye sizinle yaşıyor eşşwk kadar adam 
(842 puan) tarafından
Sakin ol cnm eski post bu kaynimi gonderdim kalmiyo bizle artık.
0 oy
(866 puan) tarafından
Kaynına niye bakıyorsun ki Allah'ım ya 
0 oy
(976 puan) tarafından
Herşeyi geçtim ben kesinlikle kaynimla yasamazdim dinen nikah düşen biriyle aynı evde yaşamak hiç uygun değil anası yikasin kirli donunu
0 oy
tarafından
Yazmayim yazmayim diyorum dayanamıyorum 2 adama karilik bu resmen ne kadar iğrenç bişey ya...

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,093 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 611 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 604 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,245 göst.

413,038 soru

12,435,305 cevap

45,792 kullanıcı

Kategoriler

...