Kaynanam ayda bı iki defa gelir ama her geldiğinde bana bin laf eder. Geçen yine geldi kaynimda kırk yaşında bizimlr yaşiyo evlendigimizden beri. Bazen geç geliyo dışarda yemek yiyo yine geç geldi ben normalde her zamn soruyorum yemek getiriyim mi diye her seferinde yedim diyo saat 12de geldiği için eve bu sefer sormadım çay çerez faln getirdim onada. Oturdu biraz kaynanamla sohbet ettiler sonra yukarı çıktı kaynım. Kaynanamda beni yanına çağırıp eşimin yanında dedi kaynin geldiğinde git direk yemeğini getir halini hatrini sor güler yüzlü ol canlı ol dedi. Bende sesimi çıkarmadım suratım asıldı sadece. Kaynanamda sürat asma nasihat edince dedi eşimde bana kızdı bende odadan çıktım. Ben kaynıma sürat asmamişim çayını cerezini getirmişim daha ne yapmamı bekliyorsa. Sonra diğer gün kaynanam yukarı kaynimin odasına çıktı. Gidip kirli kiyafetlerini getirmiş kirli sepetine attı. Bende dedim ben yikicagim zamn çıkıp alıyorum zaten dedim. Bugün kıyafetleri makinaya atacaktım baktım kaynımin iç çamaşırıni getirmiş. Kaynım bugüne kadar asla iç çamaşırıni yikamam için kendi kirlilerin arasına koymadı kendisi eliyle yikiyodu bende ver ben yıkarım diye bişey demedim gidip banyosundan almış büyük ihtimal sizce bu yaptığı ayıp değil mi. Ben makinaya atarım sorun değil ama adam yikamami istese zaten kendi kirli sepetine atardi. Onun kendi ayrı kirli sepeti var oraya birakiyo ordan alıp makinaya atıyorum normalde ama iç çamaşırıni asla atmaz kendi yikardi.