Kıyamam ya.. canım.birsey söyleyim mı amcam aynı kaynin gibiymis hep almış, babamda düğün borcu diye 2 sene birlikte oturmuşlar hep maaşını annesigile vermiş borç bitsin diye.. annem Corap istermiş 2 3 gün ekstra çalışıp biriktirip getirirmiş.. Neyse gel zaman git zaman ayrılmışlar ayrı eve icradan buzdolabı falan almışlar yine evlenirkende eşya almamışlar, neuse birde annemin çeyizi..başka kuruslari yok.. Şimdi çok şükür babamın 2 evi 2 evladı altında arabası.. Amcamda 1 ev zar zor coculari hasta babamdan çok çok daha vasat bi hayati var.. yani kalp temiz olunca Allah eninde sonunda nasip ediyir dünya malını.. rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda ev, araba kimseye muhtaç olmayacak bi yaşam nasip etsin size
Ay cnm çok üzüldüm ya senin eşinde onların evladı degilmi ne insanlar var ya evlat ayrilirmi
Gerçekten üzüldüm nasil evlat ayirdimi yapabiliyorlar cok şaşırıyorum
Aranıza mesafe koyun. Onların sevgisinemi kaldınız. Birbirinize yetersiniz. Söyle biz artık bir aileyiz ve kendi çocuğumuzu düşünmemiz lazım. İhtiyaçlar artacak kimseyi düşünemeyiz. Bizim bizden başka kimsemiz yok söyle. Ben daha geçenlerde resti çektim aynı durumu yaşadım, hep eşimden çekmeye çalıştılar bir bebeğimiz olacak taki musluğu kapatınca eşim kötü oldu. Bende ağızlarının payını verdim. Madem eşim söyleyemiyor ben söyledim. Hamile halimle ben kötü olacağıma onlar olsun. Biz bize yeteriz dedim eşimde hak verdi. Gerçekten zararları dışında bir faydalarını görmedim. Uyduruk bir iki şeyle insanı a*****yerine koyunca kaldıramadım. Şimdi ne ölüme nede dirime dedim evime sakın adım atmayın dedim. Buda onlara okkalı bir cevap oldu. Hamilelikte beni daha gaddar mı yaptı bilmiyorum ama acımıyorum böyle insanlara.
1,492,373 soru
24,384,930 cevap
348,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın