0 oy
335 göst.
Aile kategorisinde (3,235 puan) tarafından
Kızlar hani burda biri bişey anlatıyor yada anlatıyoruz ya boşver unursama mesafe koy falan deniliyor ya bu nasıl başarıyorsunuz ben asla bunları yapamıyorum bı derdim oluyor bana göre büyük eşime anlattım bosveeer diyor nasıl bosveriliyir nasıl böyle umursamaz davranicaz ben bilemiyorum inanin kızlar mesela şuan çok fazla derdim var bu beni çok ama çok etkiliyor aklımdan çıkmıyor asla 

9 Cevaplar

+2 oy
(9,608 puan) tarafından
Bir insana boşver demek haksızlıktır senınle ugrasmak ıstemedıklerı için bosver derler.Sen meselenı anlattıgında aynalama yapılsa deselerki bu durum seni üzmüş kızdırmış ya da kırılmışsın ama bır de soyle dusun ya da bu insanın senın ıcın onemı ne ki bu kadar alındın kızdın yada bu yaptıgı davranıs sende hangi travmayı duyguyu tetıkledı dese hersey daha farklı olurdu bosver demek çözüm değildir.Sen karsındaki kişi sana ne hıssettırdıyse bunun altındaki nedeni ara ve kendıne sor bu benı neden bu kadar üzdü kırdı sinirlendirdi.Diye.Affedebılırmısın devam edebılırmısın o kişi hayatında oldugu muddetce sana kattıgı bişey varmı yok mu ona bak.Eger yoksa sil gitsin varsa ve yaptıgı seyden rahatsızlık duyuyosan bunu paylasmaktan cekınme hayır demekten cekınme bu yaptıgın sey benı üzdü bu benı kızdırdı sana katılmıyorum bu konuda gibi cumlelerı hayatına sıkca dahil et.Herseyın duzeldıgını göreceksın 
(3,235 puan) tarafından
Ah çok teşekkür ederim . Sana ah canım ah ailem beni malesef o kadar özgüvenli yetistirmedigi için bu lafları diyemiyorum karşıdaki hata yapsa ben onun yerine özür dileyecek bı insan haline getirdiler atıyorum kuzenlerle bı mesele olurdu babam hep derdi bu yapmıştı yılanın başı budur diye o yüzden bana çocukluktan beri bu duyguyu yaşattılar biri bana haksızlık ettigimden bunun suçlusu sensin dendi ve ben şuan o kadar kötü ve aciz durumdayım ki dertlescek kimsem yok gibi eşime anlatıyorum sabah aman aşkım bunlarimi takıyorsun boşver diyor nasıl gecicek ben kocamla bile paylasamiycakmsam bile
(9,608 puan) tarafından
Şimdi sen kendını onaracaksın iste kendıne ben degerlıyım ve bu konuda iyi hissetmiyorum buna katılmıyorum dıyeceksın küsen küssün alınan alınsın.
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Aklına geldiğinde aklından kovacaksin o düşünceyi. Gorusmeyerek de mesafe koymuş olursun
(3,235 puan) tarafından
Ya işte düşünmeden edemiyorum hicbirseyi
(1,467 puan) tarafından
Taktikca kendini hasta edersin
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Ben de koyamıyorum artık insanın anlayan biri olmayınca ne olursa olsun doluyor canım anlayışsız kocan olunca sen onu kırmış oluyorsun bende bunaldım canım kaçıp gitmek istiyorum sana ne diyeceğimi de bilemedim bende o kadar doluyum ki rabbimden başka sığınacağım kimse yok
(3,235 puan) tarafından
Ah benimde öyle inan o kadar bunladim ki kafayı yicej haldeyim
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Bu mesafe koy lafını her gördüğümde gülesim geliyo. Nası bişi bu yenir mi içilir mi koklanır mı nedir: D Sorcam sorcam utanıyorum, sen sordun sağol varol:) 
(3,235 puan) tarafından
Hahah sende saol ya diyorlar mesafe koy yada boşver nasıl bosvercez anlayamadım :)
0 oy
tarafından
Valla ben kolay kolay kafaya takmiyorum takincada tam takiyorum cnm ne bilim annem öldu kimse elimden tutmayinca ve sirtimdan vuran cok olunca artik umursamiyorum namaz kikip dua edir huzur buluyrm bir insandan hoslasmadysam bitti mesafimi koyqr keyfimi bakrm acik acik derm valla 
(3,235 puan) tarafından
Ya işte kahretsin ki ben herşeyi ota .bo.ka kafamı takıyorum çok fazla hemde bu benim çok kötü bir hale getirdi şuan kafayı yemek üzereyim
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim bir psikologa gitsen en iyi i yardimci olur bosveremezsin ama nasil basa cikilacagini ogrenirsin
0 oy
tarafından
Yaşım ilerledikce zamaninin kendimin degerini cok daha fazla anliyorum ve bu yuzden bana hayatima en ufak pürüz cikaran kişileri aninda siliyorum. Atamayacagim yakinliktaysa da  cok büyük soğukluk koyuyorum 
0 oy
tarafından
Boşvermedim ama şunu yapıyorum bir yıldır ve çok mutluyum kafam rahat .... Yapıyorum elimden geleni karşılığını beklemiyorum ... Cidden karşılık bekleyince yani bir teşekkür dahi olsa bekliyoruz ya karşıdaki bunu karşılayamıyor ... Beklentimiz küçük yada büyük fark etmiyor beklemiyorum ... Enayi yerine koymadikca ne olursa olsun yapıyorum ve eğer sağol bile dese seviniyorum demezsede üzülmüyorum çünkü beklemeden yaptığım için ..... Bide insanları olduğu gibi kabul ediyorum sen ne kadar eleştirirken eleştir o huyu değişmiyor herkes aynı olsaydı icatlar olmaz hiç birşey ilerlemezdi ... Herkesi olduğu gibi kabul etmek kafanı huzur dolu yapıyor kendini yipratmiyorsun 
0 oy
tarafından

Ben bu olayın kralı ilan ediyorum kendimi, kendimce :) Biri kalbimi kıracak bişey mi yaptı, iki üç sabrediyorum, isteyerek bilerek mi yoksa insanlık hali mi diye bekliyorum. Baktım adam yerine koyan yok pat diye görüşmeyi kesiyorum. Karşı tarafın umrunda ise hatta olmasa da bazen sorarlar ''hayırdır soğuksun,bişey mi oldu eskiden yaptığımız şeyleri sık yapmıyoruz,hayırdır mesajıma bakmıyorsun gibi '' . Kızgın yada kırgın olduğum şeyleri anlatıyorum karşı tarafın insanlığına göre ya tam kesiyorum yada gözden geçiriyorum. Evime bir, iki, üç, dört bilmem kaç kere gelen biri beni çağırmıyor, ağırlamaya tenezzül etmiyorsa mesafe falan da yok. O ilişki bitmiştir. Yok e kırılacak aman şu üzülecek eskidendi onlar. Yaptığım iyiliği anlatmayı başa kakmayı asla sevmem, yaptığı iyiliği başıma kakanlada asla görüşmem. Böyle böyle işte. İnsanların nankör acımasız sürekli üzen hallerine katlanmaktansa, karşı tarafa karşı kötü olurum daha iyi. Bana ne birazda başkaları üzülsün. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 300 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 81 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,687 soru

12,156,208 cevap

36,592 kullanıcı