0 oy
426 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,725 puan) tarafından
Ben iki haftadır düzenli spor ypyrm, yürüyüş ypyorm saat 8 den snra hç bşy yemiyorum. Tatlı hemen hemen hç yemiyom, hamur işi yemiyom , bebeğim var dört aylık, onu emziriyorum. Bol su içiyorum ,sabahları aç karınla şekersiz türk kahvesi içiyom , bunların hepsini ypyorum ona rağmen de vereceğime iki kilo almşm ,şaka gibi ben nerde hata ypyrm kızlar yaaa offff veremiyom bu allahın cezası kiloları 85 dan 88 olmşm yani anlamıyorum mutfağın yanından geçtiğim için mi aldım ya sizce neden ya 

Siz ne yptınız

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Once odem topluyon galiba sonra sonra verirsin birakma 
(1,725 puan) tarafından
İnşallah yaa
-Reklam-
+1 oy
(1,364 puan) tarafından

Ahahah mutfagin yanindan gectigim icin. Demekki bu şekil diyet sana uygun degil. Tahlillerini yaptirip başla bence
+1 oy
(122,435 puan) tarafından
pes etme vericeksin elbet
(1,725 puan) tarafından
Beğendim mutivenizi
0 oy
(1,725 puan) tarafından
Lütfen yardımm
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Başlığı değiştir postun kapanır yoksa.
0 oy
tarafından

Üzgünüm canım 2 kilo demişsin ama 3 kilo almışsın :cheerful:

tarafından
Kac kilosun kiz bende diyetteyim 2 ko verdim bile inşallah salmamm
tarafından
Bende açım kız doymuyorumm... Biri beniii durdursuuuunnn :D
tarafından
1.70 boy ve en son tartildigimda 72 kiloydum şimdi 75 olmusumdur kesin :D
tarafından
165 boy benim 75800 düm bir hafta oldu 73 çıkıyor inşallah vercem daha yaaa
tarafından
Azmet canım zamanla verirsin (. ❛ ᴗ ❛.)
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Herkesin kilo verme yöntemleri farklıdır canım seni için en iyisi bir diyetisyenle görüşmen
(1,725 puan) tarafından
Ya arkadaşım gitti  bıraktı diyor boşa para verdim
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım vücudunu çok aç biraktiysan eğer vücut başta besinleri depolarmis daha hafif yap bence devam et. Bide spordan hemen sonra yemek yeme en az bir saat geçsin
(1,725 puan) tarafından
Çok hayalim vardı yaza fite fit olmak için
(913 puan) tarafından
Yaz daha yeni geldi başındayiz böyle devam et olursun inşallah
(1,725 puan) tarafından
İnşallah ya yaşım 22 olmşm 88 kilo
(913 puan) tarafından
Umudunu kaybetme verirsin
(1,725 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
tarafından
Biryerde hata var. Arada kesin biseyler kaciriyorsun ekmek yiyor musun ? Gün içinde neler yiyorsun mesela
(1,725 puan) tarafından
Ekmek hiç yemiyorum çorba tarzı şeyler
tarafından
Akşam 6 dan sonra bişey yenmeyecek 8 geç değil mi
(1,725 puan) tarafından
Geç mi dersin ama emziriyom ya ondan
0 oy
tarafından
8 bile geç akşam yemeği için en geç 7de bitmeli..sadece yürüyüş değil egzersiz de yspılmalı sıkılaşman lazım korse de kullan
(1,725 puan) tarafından
Yapıyorum göbek ve tüm vücut egzersizi
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Gün içinde ne yiyorsun mesela 
(1,725 puan) tarafından
Hiç bişey sadece su ve kahve bir tane
(1,639 puan) tarafından
Öyle diyetmi  olur
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Hsjsks mutfağın yanından geçtiğim için i aldım sksnns

Allah yardımcın olsun insalahh ama kimi insana çok yavaş kilo verir gram gram almana bısey diyemicem belk Ferdi tartıldığında boş mideyle tatilin veyahut da dolu miydi Elif Artemis alabilirsin sonuç itibarıyle kaç litre su içmesi ve şişkinliği ne olmuş olabilir o da inan ki bak bir lavaboya bile gidip gelme bu kadar çok fark ettiriyor ki şunu diyeceğim sana tavsiyem daha çok yeni yapmaya başlamışsın en az bir 2 hafta daha dayan ve o şekilde bak bir de bölgesel zayıflama için Muhakkak bir yerlerini streç film veyahut da işte bir şey sen o terlemenin İnan çok etkileyecek Ben 15 gün içerisinde de o kadar kilo vermiştim ki Yani bütün ödemeyi falan atmıştım çok fark edecek hemen takılıp Üzülme böyle sabret iki hafta daha dene Sen benim teyzem değil de hiç kilo veremez çok zor olduğunu gram gram gram gram verir ama zaman gerektiren bir şey işte Demek ki Sen de öylesin Bu arada tiroidlere hiç baktırdın mı
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bide iki öğün beslenmeyi dene ben öle 2 ayda 10 kilo verdim.  Sabah en geç 12 ye kadar kahvaltımı yapiodum gün içinde bol su ve şekersiz Türk kahvesi akşam yemeği de en gec 7 de bitir ve yemeklerden en az 1.5 saat  sonra sıvı tüket ama asitli hazır meyve suları falan değil çay şu şekersiz kahve nescafe hariç.  Onun dışında ekmek makarna kızartma plav bunları da yeme
(1,453 puan) tarafından
Gitmesi lazım canım ben ki 2 sene boyunca veremedim 75 de kaldım hep bunu yaptım ve 2 Ay sonra 65 oldum hemde hiç yürüyüş yapamadım
(1,725 puan) tarafından
Maşallah
Vay be darısı bana
(1,453 puan) tarafından
İnşallah canım bu Ahmet apanin sağlıklı yaşam programı seviyelerden oluşuo en son seviye de lavmanla karaciğer temizliği yapilio 2 ve 3 günlük oruçlar var bunları hep yaptım karaciğer temizliği hariç Bi araştır istersen
(1,725 puan) tarafından
Bebeği emziriyom çok aç kalamıyom canım ya
(1,453 puan) tarafından
Vala emzirenler de yapabilio denio ama sanmam zor olur tabiki
0 oy
tarafından
 dukan birasını tavsiye ederim netten bak ödemlerinin de gitmesi lazım 
(1,725 puan) tarafından
Malesef emzirdiğim için doğal yolla vereceğim
tarafından
Dukan birasında sade soda yeşil çay limon var emzirmene engel olduğunu düşünmüyorum
(1,725 puan) tarafından
O zaman sorayım ebeye
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Bi diyetisyenle görüş istersen tahlil falan alıp ona gore beslenme programı oluşturuyorlar 
0 oy
tarafından
Birlikte yapalim mi diyeti hem motive oluruz
(1,725 puan) tarafından
Kaç kilonuz özelden yazabilirsiniz
0 oy
tarafından
Muhtemelen öğünleri az tuttunuz, karbonhidrat alamadınız. Bu yüzden vücut yağ depolamaya geçti. Diyette mümkün olduğunca kahveden uzak durun. Ya da bir fincan kahveye karşılık mutlaka iki bardan su için
0 oy
(12 puan) tarafından
Aralıklı oruç yap canım 8 saat tokluk 16 saat açlık kalori açığı yaratan gerek kalori say spor yap bol su iç gider inaşşah 
0 oy
(159 puan) tarafından
Bol bol bebeğini emzir canım emzirirken de verirsin kilo 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 622 göst.
25 Şubat 2020 Aile kategorisinde Heartlinee (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.
28 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Yağmurina☁️ (304 puan) tarafından soruldu

403,877 soru

12,099,521 cevap