0 oy
115 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Sizler bebeklerinize hangi marka veya nereden sipariş veriyorsunuz. 10 aylık kızım . 

8 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ben her yıl memleketten teneke ile alıyorum ev yapımı fabrika değil markette hangisi iyi bilmiyorum
(1,326 puan) tarafından
Keşke benimde öyle fırsat olsaydi. Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kendimizin var canim disaridan güvenip alma bence yakininda satan birileri varsa ondan al. 
(1,326 puan) tarafından
Buralarda yok canimda insgram da bir site var . Güvensem mi guvenmesemmi bilemedim
(3,951 puan) tarafından
Hmm ben gondereyim desem ama kargo ucreti cok fazla alirlar.
(1,326 puan) tarafından
Ağırlığida çok olursa aynn pahalia denk gelir kargoyla nekadara gelirki tahmini 1 litre istersem
(3,951 puan) tarafından
Istersen sorayim canım
(1,326 puan) tarafından
Bir sor canm sana zahmet olmazsa
0 oy
tarafından
Arkadaşım bize gönderiyor canim dayısı ev yapımı yapıyor da
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Gemlikten geliyo bize. Aktardan da alabilirsin saf zeytinyağı 
0 oy
(143,255 puan) tarafından
komili falan al
(2,220 puan) tarafından
Bende Komili kullaniyorum komşudan aldım akrabası yapıp getiriyordu 5 kilo yağ ilk başta iyidi sonra hiç beğenmedim acıdı asidi çok yüksekti galiba organikte olsa yiyemedik kendim yemedigim yağı bebeğime vermedim bende  Komili banmalik natürel sızma aliyoruz hem kendimiz yiyoruz hem bebeğe ondan kullanıyorum tadını çok beğeniyorum komilinin banmalik olanını
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Kristal al.    
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Özem alıyorum genelde, epey pahalı ama çok çok lezzetli,ödüllü, her ayın 20sinden sonra ay sonuna kadar  indirim oluyor,kod veriyim istersen.,güvenasa, beyzade, zetay da çok iyi ödüllü markalar, kendim de yıllardır başka sıvı yağ kullanmam. Bireysel satanları tercih etmiyorum, herkes işi bilmiyor,bilenleri tenzih ederim, ev yapımı diye hepsi kaliteli olacak değil, bu markalar profesyonel çalışıyor ve daha önemlisi olması gerektiği gibi steril çelik tanklarda muhafaza ediyor, plastik bidonda değil. 
(1,326 puan) tarafından
Hiç duymadım bı bakayım canım çok teşekkür ederim. SS aldım kodları sağolasın
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Her zaman aldığımız köyden alıyorum 

Ama ebebekte var çok güzeller soğuk sıkım olan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.