0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Slm herkese hayırlı günler bebeğim 28inde 6 ay dolacak ve doktorumuz hem yavaş yavaş ek gıdaya, hemde devam sütünde 2 numaraya geçiş yapabilirsiniz devam sütümüz bu zamana kadar sma comfort idi. Gaz sorunu hiç yaşamadık çok şükür önceleri optipro kullanırken çok gaz oluyordu comfort tan memnunum ama fiyatı pahalı ve heryerde bulunmuyor Hipp organik devam sütü 2 numaraya geçme düşüncem var sizce farklı mama kullanmanın  zararı olur mu doktora sormayi unutmuşum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hepsinde vitaminsel içerikler benzer ama her bebeğe her mama yaramaz. Örneğin kabız olabilir, gaz yapabilir, kilo aldırmayabilir. Ben doğumundan beri Hipp kullanıyorum çok memnunum. 1 ay Aptamil denemiştim çocuk mahvoldu kilo bile alamadı. Bebekten bebeğe değişiyor yani. O yüzden deneyip görmelisin bence.
(33 puan) tarafından
Anladım canım sağol denemeye deniycem de hani sakıncalı aynen aynı markaya devam et diyen olur mu diye sordum
-Reklam-
0 oy
(3,356 puan) tarafından
Hipp sma dan daha pahalı değil mi canım. Bizde sma optipro kullanıyoruz. Daha 3,5 aylığız. Aptamil ve Hipp bize yaramadı bizde sma da rahat ettik çok şükür. 
(33 puan) tarafından
Öyle imiş ama heryerde bulunduğu için marketlerde falan bulunduğu için tercih ettim satın aldım dün aynen pahalı 350 Gr. 123 TL ödedim yaramazsa rahatsız ederse bırakıp sma optipro ya devam edeceğiz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 448 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asabii (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 157 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu

405,911 soru

12,166,135 cevap

36,624 kullanıcı

...