0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Elektrik i doğalgazı kptrdi eski eş 

Knsmamiza rağmen kafasına göre yaptı yine yapacağını bugün de ev sahipine gldi bide utanmadan annemin verdiği kaparoyu ben verdim diyerek aldı haram zıkkım olsun 

Beni nereden vursam diye cabalyip duruyor o kardeşinn de icirdgm bir bardak su bile haram olsun Allah'a havale ediyorum hepsini çoktan pişman oldu eski eş de işte iş işten geçti şimdi yediremiyor iyi olmamı burda olmamı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani şu an içinde oturduğun evin elektrik doğalgazın kapattırdı ve sen cocugunla o evde mi kaliyosun anladığım bu şekildeyse nasıl olacak canım 
(3,769 puan) tarafından
Kızım ailemde çok şükür cnm biz knstk ama kendi kafasına göre hareket edior beni skstrmk için
tarafından
Rabbim feraha çıkarsın
(3,769 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cancağızim ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Allah sabır versin canım inşallah mutlu güzel yuvanıxz olur kızınla. Kötü kalpli insanlar uzak olsun. Enerji yemekten sömürmekten baska birşey bir bilmez. Ne kadar iyi olursan ol maddi yönğnü hiç bir şeyini bilmesinler hasetinden kendileri çatlasınlar.
(3,769 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cancağızim büyük sınavdan geçiyoruz babam kalp krizi geçirdi kardeşime kist ve Tümer denildi bende bir sürü şey var annem öle hasta bu kansz böyle yapıyor
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin alamaz sen sakin ol kuduruyo böyle beklemiyodu demekki
(3,769 puan) tarafından
Hala aramı bozmaya clsior ailemle bir ckym burdan elbet knsmk sırası banada glck
0 oy
tarafından
İyi günde kötü günde diye çikiyoruz yola. Sonra yollar ayrılabilir ama kötü olmak neden. Gerçekten insan olmayı beceremiyoruz. Allah yardımcın olsun. 
(3,769 puan) tarafından
Yok inan kime anltsm hayret ediole bukdri da olmaz yapamas dedklri yerde daha fazlasını yaptı
tarafından
İşte biz mi körüz yoksa insanlar çiğ sütün Hakkını mı veriyor bilemiyorum. Sabret
(3,769 puan) tarafından
Babam kalp krizi geçirdi kardeşime kist ve Tümer denildi annem ameliyat olması lazım kızım öle özel eğitime gidior benim sağlığım bozuk
Herşey üst üste glior cancağızim
tarafından
Rabbim kimseye çekebileceğinden fazlasını vermez. Hepsi imtihan sabret
(3,769 puan) tarafından
Sabır ediyorum btnem hemde gücümün çok kat üzerinde :/❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 524 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
10 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu