0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından
Kizlar bnm eşim nöbetteyken kendi işini yapıyor bı hafta fln nobetni tutyor herneyse o arada işte ben evde tek kalırken bizim hesabımız ortak oldgu için bı hesap actm sdc bı arkdsma ulasblmek içindi bekarliktan kalan kız arkdsm kendide bilyr hatta onu herneyse eşim yemek için eve geldgnde bu arda armz bozuktu ztn ilgisizlgnden umursmzlgndan dolayı bozuktm ona o da nöbete gdnce duzelesi geliyr bende bzktm ona yemek için eve geldgnde gördü bu hesabı bağırdı çağırdı biraz darp etti beni karnıma vurmadı ama telimle kafama vurdu bu hesabı niye actn diye herşey ortadaydı yanlış biseyim yok gördü neden actgmi çok bunalmstm arkdsma ulaşmak istdm kendi hesabmzda ortak oldgu için sırf bu yüzden actm neyse bana bunu yaşattı aglym zirlym tabi ben teli yere çaldı hakaretler etti çekti gitti ertesi sabah gelms ben uyurken teli kntrol etme amaçlı bişe bulmadı tabi ben uyndm bagrdi  gitti yine bende daha fazla dayanmdm bunaldım iyice yaptklrndan annmlre geldm ha ztn o nöbetteyken annmlere gelip klrm normal bu farketms ardı yine aynı şeyler bagirmalr hakaretler fln ben ddm kötü biyerde dglm kötü biseyde yapmdm neyse kapndi akılı ol ddi ben annmlrdym hala ne ardı var ne sorduğu umursmzlgn bosvermzlgnde bu kdri ben napicm kafayı yedim 6 aylık gebeyim bu kdr bizi bosvermesi salması umursmzlgi normal mi hep haklym innki hep bı bahneyle bu adam kendini üste cikryr bizi aryp sormuyor bu kdrna dayanmym artk normal mi sizce bu davranış ztn böyle ettiği için bunaldm da yaptm ben bu hata gördüğü şeyi hala devam ediyor 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Şiddet hakarete uğramışsin hala arayıp sormuyor diyorsun. Sence de daha büyük sorunlarınız yok mu ??? 
(91 puan) tarafından
Cnm dışardan demesi kolay oluyor ama öyle bı adam ki kendini haklı görüyor ve ben suçlu gbi oldm anlican
tarafından
Dışarısı içeri yok şiddet şiddettir. Sana yazık değil mi . Kocan psikopatt serefsizz diye dayak yemen mi lazımm . Elleri kırılsın hayvann
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi gelip özür dileyip seni alana kadar gitme bence annende kal ararsa şiddet uyguladığı sürece eve donmeyecegini soyle 
(91 puan) tarafından
Nsl biri oldgna bosverdgne innmzsn beni sevyr ama bı ufak bişe gorsun hata olmasa bile bende adam bambaşka biri siliyor resmen ona göre sorsan hep haklı hicbi olaydami hataliyim demez bı adam yok 2 seneyi geçti evlyz daha oncesnde de 2 sene sevglydk ztn sevglkten ne kaldıysa geçmişi düşünerek beni yargiliyr suclyr bu adam hep haklı innmzsn ya kafayı yicem bı kere özür dilemeyi bilmez yine haklı ben hesap actgm için ona göre ve ailme bişey demedim eğer ters tepki versem aileme anlatır saçma sapan ve emnmki uzar biter napcm bilmyrm
tarafından
Eşin narsist galiba Allah yardımcın olsun bu durumda ne desek yanlış olur hamilesin stres yapma imtihan dünyası işte hepimiz farklı sinaniyoruz
(91 puan) tarafından
Bı tür öyle de denilebilir ama kendni beğenme üstün görmesi fln yok havalı dgldr hatta bnm öyle olmamdan yaknr kendnn altnda ezilckmsm sesim cikmicakms gbsnden
0 oy
tarafından
Eşinin seni darp etmesi çok kötü olmuş ama sende hesap açınca keşke söyleseydin be gülüm düşün esin eve geliyo sen onun telinde başka bi hesap açtığını görüyorsun sen ne düşünürsün
(91 puan) tarafından
Evt haklsn kötü olurdu daha öncede uyardı hatta beni ama armz bozuktu darilmstm ilgslzgnden ve yanlış biseyde yapmdm kendi de gördü hesabı gizli bişe olsa siler saklrdm ortadydi telefonum ve naptgmi gördü yinede oyle davrandı ve şimdi haksız duruma düştüm ama ben haklı olsamda bu adam beni haksız hale sokmayı başarıyor ve sormuyor bizi
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(91 puan) tarafından
Saol cnm cümlemizin ins
0 oy
tarafından
Hamilesin kırmak istemiyorum seni ama hesap açma sebebine inanmayıp, seni darp etmiş, hakaret edip, akıllı ol diye tehdit savuran bir kişi için beni seviyor yazmışsın yorumlara.. Gerçekten bazen bu düşünce yapısını anlamak imkansız benim için.
(91 puan) tarafından
Biz severek evlendik cnm kaçtık herkese rağmen yasdklrmzi bı biz bı Allah bilir tabi dışardan anlymzlr görmeden ama haklsn bunları yapmasni bende anlm veremiyorum ve uzuldgm için ztn napicmi ssrdm ve umursmyr şuanda da yaptklrna rağmen ben suclym öyle bı knsyr ki kendi haklı ama ben sevdgm o adama mi innym artk bana böyle davranan bosveren bı adama mi bende ssrdm
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ay Bi düzgün yazın ya gözümüz bozuldu okuyalim diye 

Hatalı olan sesin adamın içine süphe düşürmüşsün
(91 puan) tarafından
Yaz yaz bitmyr naplm daha bu ne ki hatalı olblrm evet ama yine onn bosvermsnden umursmzlgndan yapmstm ve kötü bişey de yapmdm gördü sonuç olrk gebe halimle bana böyle davranmsni bı kadın olrk nsl doğru buluyrsnz helal olsn
(1,301 puan) tarafından
Eşin senden habersiz  hesap açsaydi  sende aynı tepkiyi eşine verirdin
(91 puan) tarafından
Tm cnm eşim haklı daha fazla dovseydi keşke beni hakettm
0 oy
tarafından
Hamilesin ve sana şiddet uygulamış. Daha aramadı diyorsun. Aramasın zaten cehennemin dibine batsın. 
(91 puan) tarafından
Ben sucumla kaldm işte üstelik ortada hata da yokken
tarafından
Bırak aramasın daha iyi.
(91 puan) tarafından
Evt pek knsmk gelmiyor içimden ztn ama mecbrlk işte ailemn ynndym ve onn nöbetinden dolayı diye biliniyor kimseye bişey demedim diyemmde bilmyrm
0 oy
tarafından
Hamile halinle sana vurmuş darp etmiş Allah akıl fikir versin inşallah 
(91 puan) tarafından
İns kardesm ah bunu bı anlslr beyinsizler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.

409,029 soru

12,293,950 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler