0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeni fark ettim yüzümde sivilce leke vs yoktu goz kenarlarında lekeler çıkmaya başladı neden oldu anlamadım nasıl geçer bunlar varmı başına gelip kurtulanlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi bir c vitamini serumu ile geçer kuzum :)
tarafından
Öyle mi diyorsun bir araştırayım o zaman saol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bende sivilce lekelerinden muzdaripim bence seninki güneş lekesi güneş kremi sürmeden bakkala bile gitmemek lazım.
tarafından
Aynen olabilir sadece göz kenarlarında var az bisiy daha yeni yeni çıkıyorlar hiç yoktu çünkü
0 oy
tarafından
Krem va cok sürüyor musun ? Cok fazla kimyasal kullanimi da yapiyor. Dogal maskeler yapiyorum ben. 
tarafından
Yok hiç krem falan kullanmıyorum bazen çok nadir nemlendirici maske falanda yapan biri değilim canım
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Gunes kremi kullanmak sart..leke kombinleri var fakat yazin sonuc almak zor oyizden gunes kremsiz cikmamak lazim 
tarafından
Aynen krem alıyım bende ya cogalmadan
(14,122 puan) tarafından
Kizlara homm bitkiseli deneyin diyorum saglik bakanligi onayli urunler daha denetemedim:))))))
0 oy
tarafından

bu ikisi beraber kullanınca çok iyi leke açma,beyazlatma yapıyor canım . sert kimyasallardan arınmış. bu firmanın serumuda var istersen bak.

image

tarafından
Kullandın mi sen kuzum hiç duymadım daha önce iyi gelirse alıyım bunu ben
tarafından
pilingini,şampuan,el kremleri, göz kremi,yüz nemlendirme, yüz yıkama yağı, jeli, diş macunu,kas gevşetici,masaj yağı,
ve bir çok vitaminlerini,çaylarını . Yakınım o firmada çalışıyor. Ailecek bir servet harcadık. hepisi organik,bitkisel, sert kimyasallardan arınmış.
0 oy
(129,715 puan) tarafından
vitaminlerine baktir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 41 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
10 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (247 puan) tarafından soruldu

408,486 soru

12,273,727 cevap

37,673 kullanıcı

Kategoriler

...