0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 17aylik yeni doğan kardeşinden emzik görüp emzik emmeye başladı ne yapacağım bu ayda emzige başlaması zararli mi?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kız nolcak emsin
tarafından
Konuşması gecikir dişleri eğik çıkar diyenler oldu ondan kokrtum
tarafından
Amaann 3 yaşına kadar emenler niye emiyormus sjsh
-Reklam-
0 oy
(899 puan) tarafından
Gerileme olmuş kızında.. bunlar olağan şeyler yeni bir bebek gelmiş sonuçta biraz ilgisini arttırın 
tarafından
Hayır aksine bütün ilgi onda. Yeni doğan bebegim , hiç kucağıma almıyorm. Gerileme derken? Tehlikeli birşey mi?
(899 puan) tarafından
Yok canım tehlikeli değil normal kıskançlıktan yapıyor ilgi görmek istiyor olabiliyor bu tarz şeyler
0 oy
tarafından
Normal canım o da bebek daha bi süre sonra kendiliğinden bırakır bence 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
O benim gibi olmus kardeşimle 6 yas var aramızda bende yapmışım
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Yeni kardeşi olan bebekler biraktiysa biborana dönebilir, beze dönebilir, konuşan cocuk bebek gibi sesler çıkarmaya başlayabilir. Buna gerileme denir. Bu olagan bir şey. Rahat bırakın istediğini yapsın emzigini emsin bir süre sonra bırakacaktır.
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Daha oda küçük canim  emsin bisey olmaz ama oyun da yapiyor olabilir. Benim 5 yasinda oglum var oda arada emiyor. 2 tane 1 numara  almistim birini cikartip geliyor emiyor
0 oy
tarafından
ayni durumu bende yaşadım kizim 19 aylikken küçük kızım oldu ondan emzik görünce emmek istedi oysaki bebekliginde emzigi asla kabul etmemisti ben verdim sadece uyutacağım vakitler sonuçta o da daha bir bebek onun yasindaki diger bebekler de emiyor ve anne sütü alıyor  bu 4 ay kadar devam etti simdi 2 yasinda 1 ayi geçkin emzigi bıraktirdim kayboldu şöyle böyle dedim anliyo zaten biraktirmasaydim iyice baglimli olmuştu  bence sende 2 yasa gelene kadar seslenme kıskançlık olmasina firsat verme ilk zamanlar bebek gazli oluyor vs vs ama zamanla hersey yoluna giriyor simdi ikisi oyun oynuyor kucuk 5 aylik :))

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 273 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beliz iz (2,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gamzehk (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.