0 oy
1,179 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Hanimlar kizim altin kupesinin tekikini kaybetti aradim her yeri ama bulamadim disarda dusurdu buyuk ihtimalle acaba kuyumcu tek esini

image

yapar mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dur bacim millet isim degistiriyo donerler sana djjdhd
tarafından
Eveeeet bende mihrimmm
tarafından
Canim benim cok saol samimiyetime inanlardansin saolasin ❤️
Rabisim ama ben senii yeriiimm❤️☺️
tarafından
Bende seniiiii yerimmmm seni ve miniğimiiiiii❤️❤️
tarafından
Minigin bugun ilk tekmesini atti geliyom hazir ol diyo teyzesi ahhahah
tarafından
Ahahah Yaa yerim onu ben burdayım diyo
-Reklam-
0 oy
(135,780 puan) tarafından
kiz dur dost dusman karisit 
0 oy
tarafından
Post işte çıksın bilmiyorum geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Onu sat başkasını al en iyisi
0 oy
tarafından
Bizde kaybetmiştik tam 2 ay sonra buldum evden :) umudunu kaybetme çıkar hiç ummadığın anda :) 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ay aynısı başıma geldi mis gibi küpemin tekini kaybetmiştim bak yine içim acıdı aynısını bulamadık biz 5 6 kuyumcu gezdik imalattan kalktı dedilerdi :(
0 oy
tarafından
İnternet esya bulma duasına bak cnm
0 oy
tarafından
2 rekat namaz kılıp yakinen yani kalpten şu duayı okursan kaybolan şey ayağına gelir bacım 

Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike." "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım!
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Ben çocukken çok kaybettim annemler hep eşini gidip yeniden alırdı ben yine kaybederdim :))) çünkü sevmiyordum takmayı sjsjsj en son pes ettiler bi daha küpe takmadılar bana sjsjsj postu görünce o anım aklıma geldi :)))

Annemler benimkinin teki yeniden aldıklarına göre bence oluyodur.. tabi ben 29 sene öncesinden bahsediyorum..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
+4 oy
9 cevap 596 göst.
17 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.

411,946 soru

12,401,531 cevap

44,445 kullanıcı

Kategoriler

...