0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Merhaba bugün adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı emin olamadım bunu yaşayanların yorumlarını okudum resmini ekliyorum 

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından
İlk 5dk içinde çıktıysa kan ver yeni gebeliktir muhtemelen hayırlı olsun şimdiden :) 
(2 puan) tarafından
Aslında tam emin olmamakla birlikte 5-10 dk arası en fazla olmuştur.
(6,075 puan) tarafından
Yüksek ihtimal gebelik ozaman sen kan verde netleşsin
(2 puan) tarafından
Hemen versem çıkar mı net bir şekilde yoka bi test ile daha mı denesem ? Bir de hangi test güvenilirlik açısından daha iyi bilginiz var mı?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde böyleydi canım bence hamilesin ilk 5 dakikada mi çıktı çizgi ?
(2 puan) tarafından
Tam 5-10 dk arası diyebilirim bi an bırakıp lavabodan çıktım sonra dayanamadım tekrar gidip baktım böyle çıktı çok süre geçmedi.
tarafından
Benimde öyleydi canım doktora gittigimde beta degerim ilk az çıktı hatta normal gebelik olmaya bilir vs felan dediler ama erken olduğu için öyle çıkmış  önemli olan çabuk yükselmesiydi şükür şuan bebeğim yanımda insaAllah rabbim sanada hayırlı sağlıklı bebis verir ❤️
(2 puan) tarafından
Allahım uzun ömürler versin inşallah sizlere bakalım daha yeni düşünmeye başlamıştık aslında ama olursa da biz çok mutlu oluruz.
tarafından
Bence var ☺️ insaAllah rabbim sanada en hayırlısını en sağlıklısini nasip etsin canım ❤️
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Var gibi....
(2 puan) tarafından
Hayırlısı olsun o zaman herkes benim gördüğümü gördü o zaman bi an tereddüt yaşadım kendi içimde
0 oy
tarafından
Hamilesin hayırlı olsun canım 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama tekrar adetimin geçmesini mi beklemeli miyim tekrar test için
(2 puan) tarafından
Kesin cevaplar beni bi umutlandırdı şuan
tarafından
Canım sağlıklı gebeliklerde iki günde beta değeri iki katına çıktığı için iki gün sonra yaptığında daha koyu çıkacaktır o da adet gününe denk geliyor zaten. Bir kaç gün sonra yaptığında daha koyulaşır ama hamilesin güven bana
(2 puan) tarafından
Ya inşallah sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir şekilde teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için
tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(122,902 puan) tarafından
bebe geliyo   
(2 puan) tarafından
Çok tatlı bir gruba dahil oldum sanırım
0 oy
tarafından
Sanki gölge gibi birşey var
(2 puan) tarafından
Evet kırmızı silik bir çizgi aslında ama pikselden kaynaklı düşüyor yükleyince sanırım
tarafından
İnşallah vardır.insallah bendede vardır bende bekliyorum adete son 8 gün kaldı;)
(2 puan) tarafından
Gönlün geçen en güzel şekilde olur inşallah :)
tarafından
Amin hepimizin inşallah
0 oy
(5,678 puan) tarafından
Bu testte bn gebe oldgnu anlamıştım ;) ah ah 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Var canım hayırlı olsun
(2 puan) tarafından
Bakalım umarım vardır :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 1,061 göst.
26 Haziran 2021 Aile kategorisinde Soni (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 854 göst.
21 Aralık 2020 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu

405,729 soru

12,158,375 cevap

36,600 kullanıcı

...