0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

o kadar yaptgı kötuluklere ragmen ıcım acıyo canım yanıyo  konusabılecgım kımsem yok bosananlar bana bı akıl verın sızın surecınız nasıldı:(

6 Cevaplar

0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ben davayı geri cekenlerdenim
tarafından
nasıl oldu naptınız cok özel degılse anlatırmısın bın bır turlu kötulugunu gördum  ama suan dokunsan aglarım o haldeyım ıcımde bı yer yanıyo
(2,963 puan) tarafından
Konu ile alakasız ama profiline bayıldım ☺❤
(9,238 puan) tarafından
Benim profıl ı
(9,238 puan) tarafından
Serefsızın dogurdugu dedı bana.bende dava açtım.koydeydık bastım geldım kendo memleketıne actım davayı arabam ondaydı bide hakaret davası dayımlar falan tehdit etti 8 aylık hamıleydım o ara. Dava dılekcesı elıne gecıcınce delırdu. Askeri personel kendısı ben calısmıyorum cocugu alamasın diye babamın tüm mal varlığını bir haftada uzerime aldım maddı olarak güçlü görübeyim diye velhasıl bebegın dogumunda sarıldı cocuga o an açdedim babasız buyumezin.cektım davayı ama suan kök söktürüyorum
tarafından
Ya bebegi almasın diye mal varlığını almana gerek yoktu bebek her durumda annede kalıyor ki
tarafından
bana ne tavsıye edersın.bu surec nasıl atlatırılı cok kötu durumdayım :(
(713 puan) tarafından
Xnm bizde davayı geri çektik 1 hafta oldu ama e devletten görülüyor daha dava geri çektikten sonra ne zamn sistemden duser
(9,238 puan) tarafından
Bebek bana düşer ama her ihtimale karşı önlendi  benimki dedimya askeri personel eli heryere uzanır falan diye  .. canım davayı bilmiyorum ki nezaman düşer ben hiç bakmadım
(9,238 puan) tarafından
Bu sürecte kendine zaman ayır kendını degerli kıl.seni anan birdaha dogurmayacak ve destek al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninki denize dusen yılana sarilir olmus. Neler yapti bilmiyorum ama siddet vs ise bir adim atmadan once yasadiklarini dusun.
tarafından
sıddet önceden vardı 4 seneden berı yok.olan seyelr kufur degersızlestırme her yönden baskı aılemı ıstememe en son kı postumu okursanız görursunuz.bı adım atmıycam atmamalıyım o yaptıklarına ragmen bıde g-tunu kaldıramam mesaj atıp ama cok kötu haldeyım bogazım dugum dugum
0 oy
tarafından
Acima acinacak hâle duşersin kuzu.
tarafından
acımıyorum ama ıcımde yanmıyo değil sacma sapan davranısları olmasaydı cok mutlu olabılırdık.sadece ıcım yanıyo
0 oy
(966 puan) tarafından
Ailen yok mu yanında cnm? Çocuklarla zaman gecir.Yalnizlik zor.
tarafından
aılem merkezde ben köydeyım cocuklarla gecırıyorum zaten vaktımı ama aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum :( aılemın yanına gtsem annemın cenesı durmuyo
(966 puan) tarafından
Ne yaşadın sen bilirsin ancak.kocan barissan gene aynı olur.huylu huyundan vazgeçmez.ya sabret ya da bitir kökten.
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Benimde ayrılalı nerdeyse 10 ay olacak dava süreci ilerliyor bizimki ihanetten bilmiroum nasıl gider ama ailemleyim kızımla beraber zor ama Allah ne gösterirse onu yaşarız . Bnm eşimde askeri personel

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,267 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 513 göst.