0 oy
277 göst.
Aile kategorisinde (683 puan) tarafından
10 yıllık evliyim, her zaman sorunlar oldu büyük küçük kayınvalidem usuldan usuldan çok laf ederdi eşime oda etkilenirdi benm arkamda hç durmadı beni bir kez olsun savunmadı. Hep beklenti kendilerineydi hata da yapsalar üzeri örtülürdü ama benimkini duvara asarladı öyle ufak tefek şeyler de değil anlatsam uzun olur şmdi. Kısacası müthiş bir egoları var eşim ve annesinin. Benm hiç bir acmda üzüntümde yanmda olmadılar   oğlum otizm oldu yıllar sonra ikiz bebeklerim oldu şimdi hayatım çocuk konusun da zor ve sabrım tükenmiş vaziyette. Son zamanlar da ani öfke patlamalarm oluyordu eşime karşı beni anlamaması sevgisisizlk ilgisizlik cinsel hayat bitmişti. En son ki tartışma da bana memlekete git sen dedi önceleride diyordu duymazdan geliyordum bu sefer tak etti canıma 10 gündür annemdeym bana dediği tek şey zamana bırakalım zaman göstereck iyiyi kötüyü bde dyor ki benm düşünecek birşeym yok sen düşün yani hala onca yaşanan şeyin sorumlusu ben mişm gbi o yükü de bana atıyor psikolojk şiddetten sürekli eleştirilmekden o kdr yorulmuşum ki,  benm düşünecek birşeym yok seviyorsan yanımda olacaksan gel yoksa bitsin ben herşeyi göze aldım dedim. Cevap vermiyor şmdi de. Ama artk fazlasıyla soğumuşum artk içim atmıo. Çocuklarıma kıyamıyorum ama ben yıllardır hep yalnızdım ki ne sevildiğimi bildim ne merhametini. İyi gününde herkes yanında değil mi zaten kötü günün de yanında olmayacaksa eşin neden evli kalr ki bi insan 

4 Cevaplar

0 oy
(208 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım ne kadar anliyoruım desemse yasamadigum için bilemem inanki zor şeyler yasamissin bir anda silip atamazsinda ne deyim ki iyi düşün öyle karar ver bir anlık verme ileriyide dusun
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Canım Rabbim zorunu kolaylaştırsın inşallah.o kadar sabretmissin emek vermişsin sonuç değişmemiş ki eşin galiba senin bu sabredip beklemenden dolayı ciddiye almamış gibi şimdi dik duruşun karşısında ne yapacağını şaşırmış olabilir diye düşünüyorum.hepimizin önceliği evlatlarımız Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin inşallah hakkında en güzeli ve hayırlısı olsun
(683 puan) tarafından
Her zaman benim çabamla toparlandı bu evlilik şmdi yne benim çaba göstermemi bekliyor ama artk o gücüm kalmdi.  Bilmiyorm birine desen derken ki içiyo mu dövüyo mu eve mi bakmıo ama herşey Bu mu grrçekden psikolojk baskıda çok zor değil mi
(621 puan) tarafından
Bence en zoru karşıdaki insanın kişiyi önemsemiyor olması sahip çıkmaması ezdirmesi psikolojinin bozulması daha fena yaşayan bilir Rabbim hepimize ruh sağlığı versin çok zor gerçekten
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Bak canım hemen hemen aynı evlilik süremiz. Ve eşimle çok tartışan bir çiftiz. Ayrılık aşamasına geldik bırakmadı, ailem de sıkıntılı zaten. Ama hayatımı çocuk endeksli yaşıyorum belki de buna bağlanıyorum bilmiyorum. Sende sakın çocuklarına kızma, hırpalama. Telini kapat konuşma görüşme Bi süre.. 2, 3 ay en az. Bırak o derdinize düşsün. Belki boşanmak sanada çok iyi gelecek.
0 oy
(231 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum tek farkım ben iki yıllık evliyim ve 10 aylık bebeğim var. Biletini alıyorum git durma dedi. Bebeğimi alıp gidiyorum ve asla adam gibi cagirmadigi sürece de dönmeye niyetim yok.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 753 göst.
28 Nisan 2022 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
0 oy
3 cevap 384 göst.
13 Şubat 2022 Aile kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu

403,879 soru

12,099,612 cevap

36,409 kullanıcı