0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (1,693 puan) tarafından
Kızlar oturduğum sitede evleri ilaçladılar. Yalnız püskürrtmeli havaya sıkılan değil. Böyle yangın söndürme cihazı gibi birşeyle yerlere sıkılarak yapıldı. Sorum şu

Banyo balkon tuvalet tamam ama adam odaları da ilaçladı. Yerlere sıktı. Sıktığı yerler sırılsıklam oldu. Eşim odaları yapacak mısınız dedi. Adam isterseniz yaparım dedi. Eşimde olur dedi ve yaptı. Ben tedirginim kızım yerden bişey alıp ağzına atar diye. Dikkat ediyoruz ama korkuyorum yinede. Keşke odalara yaptırmasaydı eşim. Siz aynı durumu yaşadınız mı? Bu ilaçlama heryere mi yapılmalı? Bu arada evde böcek de yok. Öylesine yapıldı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
cnm o su kuruyor kuruyunca beyaza donuyor  silmen lazim her yeri hele cocuk varmis aman dikkat et ama 2 gun falan evde olmaman gerekti.. yanii bizimki boyleydi sizinki nsldir bilemem
(1,693 puan) tarafından
Kokusuz cnm. Adam evde olmanızda sakınca yok dedi
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Bizim sitede yapıldı sadece banyo tuvalet ve balkonlar ilaçlandı onda bile ben tedirgin oldum keşke evde kalmasaydınız 2 gün falan bence viledayla sil halılara falan bulaştıysa yıka
(1,693 puan) tarafından
Ya ooofff kafayı yicem. Biz de kafa da yok ya. Kalkıp odalara yaptırıyoruz. Hadi biz de yok adam da kalkıp neden yapıyor
(4,092 puan) tarafından
Yani adamın söylemesi lazımdı zaten böcekler en çok gider yerlerinden gelir balkonu bi gün yıkamasam evde böcek oluyordu sadece balkona ilaçladı eşim ondan sonra 5 ay oldu daha böcek görmedim
0 oy
(409 puan) tarafından
Silinen yerleri silin ama halı koltuk zaten içine çeker ilacı onları silmek çok fayda etmez, bi daha yapılırsa üzerlerini örtün örtüleri yıkarsınız. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 546 göst.
30 Ekim 2020 Aile kategorisinde 1istanbul__masali (4,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 415 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,840 soru

12,162,871 cevap

36,610 kullanıcı

...