0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kizlar ultrasyon kagidini doktor size kndisi mi veriyo yoksa sizmi istiyonuz bnde yok ya dktr vermedi hic

9 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Kendi veriyor her gittigimde 
(16 puan) tarafından
Bna hic vermedi yaa
(571 puan) tarafından
Devlete gidiyorsan istemeden vermiyorlar diye biliyorum ama ben iki kez acile gittim ordada verdiler
-Reklam-
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Benim dr kendi veriyo her kontrolde 3 tane veriyo biriktiriyom ben abum yapcam onlarla
(16 puan) tarafından
Ne guzel bnde oyle dusunuyodum ama vermediler hic
0 oy
tarafından
Bana kendisi verdi hep 
(16 puan) tarafından
Vermedi hic biri ya
0 oy
(659 puan) tarafından
Her seferınde verdı nıye vermedıkı olakı baska bı doktor  a acıl gıtmen lazım onlarla gıdıyosun 
(659 puan) tarafından
Valla bız marasta yız burda da cok fazla doktor var ama arkadas tavsjyesıyle dçgıttık 35 haftaya kadar  o baktı sonra ankaraya  gıdıp dogum yaptım cocuk doktoruda ogle bı cevrene bak vardır ıyı bı doktora gıden
(16 puan) tarafından
Insallah bulurum canim ilgili bi doktor
(659 puan) tarafından
Insallah sen duzgun anlattınca anlar doktor sende bır an once kendını toparlarsın ınsallah  sen saglıklıysan evde saglıklı olur bebegınde
(16 puan) tarafından
Insallah canim hayirlisiyla alalim kucagimiza yavrukarimizi
(659 puan) tarafından
Amınn al bol bol kokla cennet cennet o konusu
0 oy
tarafından
Hamilelign basindan beri devlete gittim hep kendi verdi sadece ilk haftasinda gittigmde vermemisti ertesi gnde o doktor yoktu baska doktora sonuc gosterdm utrason kagidini istedi vermedi doktor bna dedim kizdi nedn vermedi diye o gn verdi bana 
0 oy
tarafından
İste canım bn istiyorum hep
0 oy
(704 puan) tarafından
Doktor kendi verio yüzünü gösteriyorsa mutlaka verio onu gösteriyorsa bikaç bişy verio işte 
(16 puan) tarafından
Bu sefer istiycem bakalim
0 oy
(3,303 puan) tarafından
Canım devlette özelde veriyor ama ben bi keresinde vermedi istedim bu alet resim vermiyo dedi 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Doktor kendi veriyordu kontrole gittigimde
(16 puan) tarafından
Bana vermedi demekki sıkıntı onlarda ya en son 12 haftalikken gordum bebegimi ultrasyonda 16. Haftamda gittim doktr inat olsun diye ekrandan bile gostermedi bebegimi of ya
(1,856 puan) tarafından
Bi dahaki gidişine işte istersen
(16 puan) tarafından
Oyle yapicam saol canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 2,095 göst.
31 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
27 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,333 cevap

348,977 kullanıcı

...