Kızlar iki buçuk yıllık evliyim. Üç tane eltim var hepsi büyük kızları üniversitesiye liseye gidiyor benimde 18aylik birde 2aylik bebeğim var eşimle çok zor süreçlerden geçtik kaç defa boşanma noktasına gelip tekrar barıştık bayramdan önce annemlerdeydim kaynım ve eltim aracı oldular eşimle tekrar barıştık Allah'ı var eşimi de çok seviyorum onların sayesinde barışmiş olduk çok dua ettim neyse işte bayramdan sonra köye geldik benim köydeki evim kaynanamın evi çok eski olduğu icin bir haftadır temizlik yapıyorum dün üç eltim toplanmışlar (en büyük eltim çağırmış)çay, yemek vs oturmuşlar birlikte herkesi evine çağıran eltimde kızını bana göndermiş benim büyük kızımla oynasın diye o söyledi bana da hem beni çağırmiyor hem kızını bana gönderiyor.. çok bozuldum. Muhtemelen benden bahsedecekler neler olup bitti onları öğrenmek için toplandılar kızıda çok laf taşıdığı için laf dinlemesin diye bana gonderdi. sizce ben mi kuruntulu düşünüyorum sonra birşey desek hemen arsız oluyorsun nassil yaklaşmam lazım bu eltilik ne matah birseymis çok üzüldüm ama yarın görsem yine yüzum gülecek ben insanlara hiç tavrımi koyamıyorum ya bağırıp çağırıyorum yada çok iyi oluyorum yani mesafemi nasıl ayarlcagimi bilmiyorum ben aynı şeyi yapsam ne derlerdi?