0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Evlendikten sonra sosyal hayatım biti 4 sendir ne görüştüğüm nede konuştuğum  kimse yok  .eski arkadaşlarımı  yada  muhabetim olamayan biriyle  konuştuğum zaman kekeliyorum takılıyorum niye böyle oluyorum  normalde hiç böyle olmazdı bunun için ne yapabilirim kızlar bu durumdan çok rahatsızım

5 Cevaplar

0 oy
(1,835 puan) tarafından
Kitap oku bol bol 
(104 puan) tarafından
Evet ya hiç kitap okumuyorum elime aldığımda bir iki sayfa dan sonra uykum geliyor bırakıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol bol kitap oku canm fark etmez sevdiğin bı kitap al ve oku her gun yarım saatini versen bile senin için çok iyi 
(104 puan) tarafından
Okulu bıraktıktan sonra kitap okumayı da bıraktım .bundan sonra okuyacm
tarafından
Oku cnm ben bı ara kelimeleri yanlış okumaya başlamıştım şok oldum . Kitap okumaya başladım böylelikle
(104 puan) tarafından
Olur canım bundan sonra mutalaka okuyacağım teşekkür ederim. bu durum  beni çok rahatsız etmeye başladı
0 oy
tarafından
Bende öyleyim malesef uzun süre kimseyle görüşmeyince dili sürçüyor insanın eşimle konuşurken bile öyle bol kitap ya da kuranı kerim okumanı öneririm canım 
(104 puan) tarafından
Kitabıda kuranıda bırakmıştım bundan sonra okuyacağım
0 oy
(1,049 puan) tarafından
bende  oyleyom yaaa 
(104 puan) tarafından
Çok kötü bir durum ya insan konuşmak istemiyorum
(1,049 puan) tarafından
Bnde oyle sasiriyorum kndime bazen
0 oy
(566 puan) tarafından
Aaa ben :)))

Bende valla ne arkadas ne bi sosyal hayat aksama kadar tv telefon cocuk 

Bende mesela bisey diycem ama aklimda baska bi kelime daha var başini ayri sonunu ayri kelimeleri yanlis soyluyorum hep kitap aldık okumaya fırsat yok bebem bırakmıyo
(104 puan) tarafından
Evet ya dün bir arkadaşımla karşılaştm resmen dilim bensenden bağımsiz hareket ediyordu çok kötü oldum  konuşmak istemedim :((
(566 puan) tarafından
Bende konusmak istemiyorum zaten konuşkan öyle biriyle bi araya gelince kalkana kadar dedikodu laf fln yapan biri degildim ama iyice kötü oldu
Eşimde kitap oku tele baka baka beynin sulanmiş diyo oda fark etmis demek ki kitap aldim okuyamıyom
(104 puan) tarafından
Benimde ablam bana kitap aldı ama bende okumuyorum ama bundan sonra okuyacam bu durum beni çok rahatsız eti

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu

413,041 soru