0 oy
183 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Biz 3 senelik evliyiz gorumcem 9 aylık ve onun eşinin durumu bizden çok çok iyi anneler gününde tost makinesi almış kaynanamın bozulmuştu daha öncede ütü aldı bozuldu diye bir kaç ay önce ya ister istemez biz kendimizi kötü hissediyorz eşimle onlarin yanında evham mi yapıyorum acaba ve onlara ilginin daha cok olduğunu düşünüyorum yeni evliler o yüzden mi ya kızlar kıskanıyorum sanırım itiraf etmek gerekiyor sa eşimin durumu çok iyi değil ama ona asla şunu bunu al demiyorum ama onun eşi pervane etrafında bu konuda tabi varda yapiyor ister istemez gözüm kaliyor birazcık  :(
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(865 puan) tarafından
Aman takıldığın şeye bak alsn daha iyi ya bu yoklukta size aldırmıyor iyi yönden bak, 
-Reklam-
0 oy
(15,422 puan) tarafından
Siz ne yaparsaniz yapin annesinin gözünde kizi her zaman daha kiymetli olur. Yani genelde öyle oluyor. Bişey alip almamakla alakali değil 
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Hiç bi zaman kimseyi kıskanmadım çok gereksiz bi duygu eleştirmiyorum ama şükret bence hayatı kendine zehir etme
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Bu bilinen birşey canım kaynanalar kızlarını, kızlarının doğurduğunu daha üstün tutuyor geneli böyle Malesef.
0 oy
tarafından
Herkes aynı şartlara sahip olmuyor maalesef,insan da kendi imkanları dahilinde hediye alıyor.borcla harçla pahalı bir hediye almaktansa bir ayakkabı,bir bluz daha iyi bence.bosvsr aşkım kimsede kalmasın gözün
0 oy
(795 puan) tarafından
Herşey para değil esin yanında olsun siz iyi olun boş ver 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
22 Haziran 2024 Aile kategorisinde Tatlianneee (1 puan) tarafından soruldu
+8 oy
16 cevap 730 göst.