0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (945 puan) tarafından

Ya arkadaş bı sokak arkamda düğün var bütün kapılar , pencereler kapalı sanırsın düğün benim evimde yapılıyor o kadar net duyuluyor müzik :angry: bu ne rezillik !! Namaz kılarken kaç kez şaşırdım bilmiyorum ya !!! Hakkımı helal etmiyorum arkadaş bu resmen kul hakkı başıma sancılar girdi . Milletin düğünü bize stres oldu ya :angry:

7 Cevaplar

0 oy
(1,731 puan) tarafından
Sokak düğünü yapanlara ben de hakkımı helal etmiyorum çok büyük bir sorun, sözde yasaklanmıştı ama takibi yapilmiyor bu devirde çok ilkel bir durum
(945 puan) tarafından
Ya yapılır arkadaş tmm ona eyvallah herkesin durumu olmayabilir . Ama bunların ses bildiğin son ses sanki bar yani . Şu an biraz sakinledi ses sanırım şikayet eden oldu ohh canıma değsin :D az daha devam etse ben arayacaktim polisi. Ya öyle böyle değil bildiğin benim evimde çalıyor gibi . İnsan da biraz saygı olur
(1,731 puan) tarafından
Biliyorum canım ben de çok çektim onu insanlarimizda saygı empati diye bir duygu yok maalesef
(945 puan) tarafından
Malesef canım . Ya benim sokakta da çok düğün oldu bu sene ama hiç biri böyle değildi düşün . Bu bide bı sokak ötede. Nasıl sinir oldum ya . İnsan da biraz saygı olur . Kafam şişti resmen ortalık yanıyor ben bütün pencereleri kapattım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda da öyle ya nefret ediyorum gece vakti uyuyan var hasta yatak döşek yatan insanlar var az daha kısalar olmaz çünkü elalem duyması lazm 
(945 puan) tarafından
Sorma kuzum ya ya düşün o ses geçirmez diye methettikleri pencereler var ya onlar kapalı hala daha evin içinde çalıyor gibi . Ya çok sinir bozucu resmen beynim ağrıdı. Az daha devam etse polisi arayacaktim. Ama şu an durdu sanırım biri benden önce davrandı :D
tarafından
Ay iyi bari sevindim bnde hiç sevmem o tarz şeyleri gündüz çocuklar aşağıdan Zile basıp kaçıyor bağırıyor hepsi bir ağızdan en son yakaladm camdan esimde kızdı Zile basani gormicem diye o gün bugün çıt yok ☺️
(945 puan) tarafından
Ayy onu bize de yapıyorlardi bı ara :D sonra biz biraz evden dışarda kalmak zorunda kaldık o zaman baktılar kimse yok vazgeçtiler gidip kapı aciyordum hep ya .az daha yükselirse ararım polisi cidden kafaya koydum :D
0 oy
(29 puan) tarafından
Bende sinir oluyorum zevksiz çingene gibi dinlemek zorunda bırakıyorlar insanı git kuran okut yada salon tut tutamıyosan nikahtan gönder illa oynayacak bağırta bağırta aklım almıyo
(945 puan) tarafından
Ya oynasin ona karisamam  da insanlara saygısı olsun son ses müziğe ne gerek var bağıra bağıra müzik çalıyor . Sanki evimin içinde çalıyordu ya namazı zor kıldım inanır mısın
0 oy
tarafından
Bide c. Tesi günleri çok uzatıyorlar pazar tatil diye zabıta polis vs de bişi demiyon çıldırıyorum mm 
(945 puan) tarafından
Sorma ya . Neyse şükür yarım saat önce bitti
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bizim burda da arada oluyor asker eğlencesi genelde ama hafta sonu, hafta içi asla olmaz 10.30 dedin mi bitiyor uzatmıyorlar
(945 puan) tarafından
Ahh canım keşke o kadar erken bitirselr
0 oy
(136 puan) tarafından
Yav sorma bende o durumdan müzdaribim ama bunlar gece 3 te düğün yapıyorlar polis bişey yapmıo çıldırcam
(945 puan) tarafından
Ohaaa gece 3 mü ??
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Sen hele bi de çocuk olunca gör irkilerek uyaniyo flan Allah versin mahalle degil dugun salonu her hafta bi dugun bi asker gecesi bi bitmediler
(945 puan) tarafından
İnsan gibi yapsalar sıkıntı değil ya benim sokakta da çok düğün oldu ama hiç biri bu kadar net değil de bu öyle böyle değil sesi bı açmışlar kafayı yicektim ya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 400 göst.
29 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Zeynosss (13,777 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 512 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 307 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Familya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 851 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,255 soru

24,382,899 cevap

348,862 kullanıcı

...