0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Başına gelen varmi nasıl geçer sirke iyi gelir diyorlar evde şuan yaraları çok ne yapcam doktora gittik kwellada verdi ise yaramadı 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyyy çok geçmiş olsun bu illet başımıza gelmedi ama çok zormuş nereden bulaştı ki acaba kaç yaşında yavrun :( 
tarafından
Ne yapcam bilmiyroum yaaa üç yaşında
tarafından
Bu illet nasıl bulaştı ki acaba
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Yeğenlerime de bulaştı yaklaşık 6 ay kaldı yengem kafayı yemisti ne ilac etki ediyordu ne başka bisey taki mersinde bi eczacı tanidiklari bi karışım yapmis onunla geçti şükür 1 aydır hiç bisey yok 
tarafından
Ne karışımı sorarmisn
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Parkta bulaşıyormuş canım genellikle diğer çocuklardan çok geçmiş olsun
0 oy
(176 puan) tarafından
Sanırım kıyafetlerini kaynar suyla yıkamak lazım mikrobu her türlü temizlemek lazım bulaşıcı çünkü beyaz sabun tozu olur herşeyi temizlemen lazım 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Kwellada iyidir cnm bir hafta sonra tekrar kullan sakın bırakma. Öyle yazıyor zaten reçetede bir hafta sonra tekrarlayın diyor. Kaç yaşında cocuk
0 oy
(865 puan) tarafından
Eczaneye git canm ya onlar en iyisini verirler 
0 oy
tarafından
Canim ya cok gecmis olsun illet bisey ya cok zor geciyor benim yegenlerim ne kadar çekti uyuzdan doktor ablama sey demisti hergun carsaflari kaynar suda yikanicak  hergun ustleri degisicek ve kifetler posete konup agzi baglanicak bi hafta bekletilicek vrusler oluyormus krem verdi ise yaramadi eczaneden ozel karisim yapiyorlarmis ondan kullandilar canim 
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Eyvahhhhhh yasa ben dayanamıyorum bunları görünce şimdi sana özelden bı site ismi aticam oradan kesinlikle al ve sana nasıl uygulayacagini anlatacaklar hepsini harfiyen yap ben ,7 ay neler çektim neler bir bilsen benim gönlüm.2 aylıktı birde biz isilik zannediyordum meğer uyuşmuş çocuğum ben hamileyken **** olmuşum rabbim dusmanima bile yqsatmasin 7 ayı hatırlayınca gözümden yaşlar akmaya başlıyor neler çektim neler 
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Canım her gün banyo yaotir ve sonra sirke sur kıyafetlerini kaynat ve sakin sizinkilerle yıkama yeğenime bulasmisti yengem hep sirke kullaniyodu şükür kısa sürede gecti
tarafından
Sirkeyi nsisl kullandı ki
(3,600 puan) tarafından
Her banyodan sonra kolonya gibi alıp suruyodu  şükür geçti hemen
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Eczanelerde kükürtlü sabunlar var, onlar işe yarıyor diye biliyorum. Gözlerine gelmesin ama yakıyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 48 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
8 Aralık 2023 Aile kategorisinde Umayyyy (4,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu

405,652 soru

12,154,842 cevap

36,588 kullanıcı

...