0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Bugün bebeğin gazini çıkartmk için kucagima aldığımda bı anda fışkırarak küstü baya çok ama sonrasında beslenme sonralari bazen kusuyo ve iştahı az sık sjk az besleniyo bugün. Ateşi yok gaz sıkıntısı var sürekli gaz cikariyo poposundan ikiniyo sizce bunlar üşütme mı yoksa gazdan mı çok korkuyorum usuttu hasta oldu diye doktornuz yarına kadar devam edecek mi bakalım dedi ama ben telaş yapıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

2 Cevaplar

0 oy
(356 puan) tarafından
Fışkırtarak kustuysa usutmustur 
(134 puan) tarafından
Ben yanlış anlamamıştım dediğinizden yani öyle sinir olmadım
(356 puan) tarafından
Bişey demedim zaten ben sana canım çocuklar hep hasta oluyo normal yani bende çok korkardım düştüğü zaman hemen hastaneye falan götürürdum ama zamanla anlıyosun anlisiyosun . Korkutmak için bişey demedim
(356 puan) tarafından
Gördüğün gibi arkadaş yanlış anlamamış herseye atlama böyle kapak olur işte
(134 puan) tarafından
Bana mı dediniz oyie anlamadim ben kimseyi suçlamadim ikinize de bişey demedim hanimlary
(356 puan) tarafından
Yok sana demedim canım ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fışkırarak küstü diyosun reflü olmuş yüz üstü uzat sırtına masaj yap
(134 puan) tarafından
Reflü yatağında yatiyo ilk günden beri ama neresinde yanlış yaptım ki acaba üsutne de ne oluyo belirti
tarafından
Kulakları kizarr cnm burnu soğuk mu
(134 puan) tarafından
Burnu hep soğuk zaten ddogdu doğalı kulaklarında kirmizlik yok başka neye bakmaliyim. Emmeye çalışırken oguruyo kuscak gibi
tarafından
Ayy usuyo kız sıkı giydir ya hastalanır cnm
tarafından
Ayaklarını özelikle sicak tüt eline eldiven tak başına bere
(134 puan) tarafından
Dün ilk eve geldiğimizde ev soğuktu biraz ondan mı oldu anlamadım hemen ya iki kat giydirdim çorap çok giydiriyorum hemen isinmiyo ayakları bana çekmiş diye inşallah iyi olur prematüre doğdu ondan da korkuyorum
tarafından
Ayy rabbim şifa versin cnm  giydr kalın üstünü hata kundak yap 3 aylık olana kadar
(134 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ikişer kat giydirmeye başladım artık

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (400 puan) tarafından soruldu

412,127 soru

12,406,743 cevap

44,642 kullanıcı

Kategoriler

...