Yani bu sizin düşünceniz Ben 2 yaşına kadar yani 2 yaşından sonra da götürdüm de 2 yaşına kadar her zaman doktorumla birebir görüşüyordum özel olduğu için telefonla görüşüyordum sizin gibi söyleyen birini hiç duymadım devlet doktoruna da götürüyordum aşılardan sonra mutlaka ister istemez Ateş olmasa bile ağrısı ve sızısı olur bu yüzden önlem almak gerektiğini söylerler bu virüsle vücudun savaşması gerekiyor diyorsunuz ateş düşürücü ya da ağrı kesici verdiniz diye vücudun direncini kaybetmiyor antibiyotik verince vücut direnci gelişmiyor bu yüzden antibiyotik önerilmez ben de ateşi çok yükselip havale geçirmesin diye ateş düşürücü çok ağrısı olup da rahatsızlanmasın diye ağrı kesici veririm ama antibiyotik geçmezse iki gün üç güne kadar ondan sonra veririm çünkü Doktorlar söyler ilaç verseniz de vermezseniz de bir vücudun virüsle savaşma süresi 3 gündür ilaç kullanırsanız özellikle bebekken bağışıklık gelişmeden ilaca bağımlı olarak iyileşirsiniz kullanırsanız biraz ağır geçirir ama vücudunuz bağışıklık kazanır ama bu antibiyotik için geçerlidir