Benimde birebir şahit olduğum bir olayı anlatayım yan komşum ve karşıda oturan bir kadın bir çocuğu var kocası çok sessiz saf birşeydi bu komşumun 2 tane ikiz kızı var karısı var bunlar cok samimi oldular hergun birlikteler biz uyardık dedik bla bu kadından uzak dur bukadar samimi olmayın annemleri diğer komşuları filan sildi hep düşünün sonra bir ogreniyorki bu kadin ve yan komşu birliktelermiş hatta kadin çocuk aldırmış 2 defa hamile kalıp ve bunu utanmaz adam 2 çocuğunun olduğu evde yapmış orda birlikte olmuşlar meğersem cokkk büyük olaylar oldu bu şirret kadının kocası sesini çıkaramadı kadın Öyle lanet bir kadın ozamanlar ben az daha kucuktum annem filan tüm mahalleyi topladı bu şirret kadını mahalleye sokmadilar destek çıktılar hep yaninda oldular mağdur olan ablanın ve kocası ne yaptı o şirret kadını eve sokmaya kalktı 2 çocuğunu karısını evden attı kadin mecbur gitti baba evine ama annem ve mahalledeki kadınlar o kadını da o eve sokturmadı polisler filan geldi hatta uzun süre bu böyle gitti sonra o şirret kadın başka adamlarla yatip kalkmaya başlamış bunu duyan aldatan pislik koca karısından af diledi uzun süre yalvar yakar kadin çocukları için dondu malesef biraz karışık anlattım galiba ama bu tarz olaylar oluyor allah akıl fikir hidayet versin böyle adamlardan tiksiniyorum düşmanıma vermesin rabbim