0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Depresyon belirtilerim vardı.  Bugün de doktor seninki iyice kroniklesmiş dedi. Az dozdan baslayalim gitgide yukseltiriz dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Günde 1 defa sabah tok karnına içeceğim..

Etkisini gördünüz mu? Pek içmeyi önermiyorlar bağımlılık yapıyor diye de mecbur yani :ermm:

3 Cevaplar

0 oy
(3,267 puan) tarafından
Ben içiyordum valla çok iyi geliyordu da en son gittim lustral verdi ona rapor çıkardı ama ondan bisey anlamadım. Bi daha gidince yine zepdrex isteyecem
tarafından
Kilo aldın mı verdin mi peki? Bende ilk çok yeme şikayeti ile gittim bu Kilo aldırmazz deddi
(3,267 puan) tarafından
Aldırmıyor hatta bıraktığımdan beri kendimi daha çok yemeğe verdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi değil ya o ilaçlar en güzel ilaç dua kuran  namaz 
tarafından
Kuran okuyup namaz kılacak mecalim olsa amenna ::(
tarafından
Niye ya cnm dünya bos bak nasıl rahatlarsın
O ilaçlar daha kötü olabilir dünyaya kadar yan etkisi var
tarafından
Kuzum ben hemen hemen 2 senedir sürekli uyuyorum sürekli yemek yeme istiyorum. Basimı yastıktan kaldiramiyorum. Kaç defa afedersin tuvaletimi erteledigimi bilirim. Haklısın sen kötü bişe demiyorsun fakat elimde  olan birsey değil :(
tarafından
Çok kötü Cnm çok çok geçmiş olsun cnm bir ara bende ilaç kunalnuyordum şuan çok iyiyim maşallah
tarafından
Ben sınırlı kafaya herşeyi çok takan biriydim ilaç içtim bitki çayları sonra bıraktım faydası çok oldu ama
0 oy
(871 puan) tarafından

Hastalık hastalığına yakalanmissin kiz :D boş duran hastalığı o :P 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
31 cevap 931 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (347 puan) tarafından soruldu

411,062 soru

12,373,206 cevap

42,580 kullanıcı

Kategoriler

...