0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından

Kızlar ben yaşadığım şehirden başka bir şehire gelin geldim. Eşimle 2 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk yılı çok problem yaşadık. Ben gittim aylarca baba evinde kaldım sonra döndüm. Eşimin ailesiyle hala görüşmüyorum. Çok eski bi arkadaşım beni ziyarete geldi yaşadığım şehre. Daha doğrusu ablası eniştesi burda yaşıyor gelmişken görüştük. O kadar özlemişim ki. Çok güzel vakit geçirdik. Bekar günlerindeki gibi hissettim. Hiç arkadaşım yok burda. Meğer ne kadar yalnızmışım. Nerden nasıl arkadaş edinirim onu da bilmiyorum. Bi kaç ay içinde çalışmaya başlıcam bi iş görüşmesi yaptım. Aylardır kendimi eve kapatmıştım. Kimseyle görüşmek istemiyorum sanki insanlar da benimle görüşmek istemiyormuş gibi geliyordu. En yakın arkadaşım vardı burda bi tane ama samimiyetsiz davranışlarından ve arkamdan konuşmasından dolayı aramız açıldı mesafe koydum. Kafa dengi insana denk gelmek çok zor . Bilmiyorum şimdi arkadaşım gidecek diye hüzünlüyüm. Sanki onun yanında değerli oldum onun sayesinde insanlar bana da değer verdi gibi geldi bana. Bugün eltimle görüştük bana edindiği arkadaşlardan , hergün akşam dışarı çıktıklarından, çok güzel vakit geçirdiklerinden falan bahsetti sanki nispet yaparcasına. Oysa o da çocuğu okula başladıktan sonra velilerle tanışıp çevre yapma şansı elde etti. Sanki insanlar benimle görüşmek istemiyor çünkü benim alengirli sorunlu bi evliliğim var benden uzak durmak bulaşmak istemiyorlar gibi geliyor:( Bilmiyorum artık ben mi kuruntu yapıyorum. Sırf insanlar kesin böyle düşünüyor diye bende kimseye yaklaşamıyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(3,259 puan) tarafından
Çalışmayacak olsan halk eğitime git derdim 
(63 puan) tarafından
Evet aslında çevre edinmek için güzel bi seçenek
(3,259 puan) tarafından
Ben evlendim İstanbula geldim ne benim ne eşimin kimsemiz yok burda 9 sene de çocuğum olmadı. Geldiğim zamanlar çok sıkıldığım için burda ismek vardı evime de yakındı oraya gittim 1 sene sonra halk eğitime gittim. Ben pek komşu edinebilen biri değilim ama bir sürü arkadaşım var şimdi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak ne güzel ise baslayacaksjn bende başka şehire gelin geldim sadece eşim var başka kimsem yok ilk zmanlar  bnde skliyordum ama yalnızlığa alıştım hatta hoşuma gidyir 
(63 puan) tarafından
Canım benim ben çok zorlanıyorum. Ailemi çok özlüyorum.  Kendimi bildim bileli çevresi çok kalabalık biri olmadım ama 3/5 samimi arkadaşımdan da oldum evlenip gelince. Koptuk hepsiyle. Kimsem yok burda. İçime çok kapandım. Çok zor.
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Tamamen psikolojik tatlım,neyseki işe başlayacakmışsın ne güzel işte 

Arkadaşın alasını edinirsin
(63 puan) tarafından
İnşallah canım benim . Gerçekten yoksa artık psikolojim daha fazla bozulacak. Bende kendimi geri çekiyorum insanlara yaklaşamıyorum sanki böyle eksik bi yanım var kim beni napsın kimse benimle görüşmek istemez diye düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 605 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Umutsuz_33 (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
16 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Sulemhmt (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Asel-Asya (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,124 puan) tarafından soruldu

382,178 soru

11,442,924 cevap

35,014 kullanıcı

...