0 oy
1,502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hak etmeyenler anne baba oluyor ben de mi hak etmiyorum acaba bana layık mı görmüyor rabbim çok sıkıldım anne olmak istiyorum eli ayağı düzgün bir evlat istiyorum çok mu büyük bir şey 

image

13 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Kuzumm öyle deme isyan edermiş gibi Rabbim hayırlı evlat versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ben hep bu duayı ederim kurban oldugum sanada nasip etsin inşallah muradına erdirsin çok üzüldüm sen böyle yazınca :(

tarafından
Daha iki yıllık evliyim ama cevremde baskı yapmaya başladı kimseye de çocuğumuz olmuyor da diyemiyoruz eşime de içimi dökemiyorum sorun onda olduğu için yanlış anlar diye sıkıştım kaldım öyle
(181 puan) tarafından
Tedavilerini falan takip ediyor musunuz yani sperm kalitesi falan mı :(
tarafından
Sperm sayısı 0 çıktı salı günü tekrar test verecek korkuyorum yaa inşallah ötekini yanlış vermiş oluruz 3 günden önce ilişki olması lazım biz 2 gün geçmiş öyle vermişiz dua ediyorum inşallah o test bozuk olur da şimdi ki test iyi olur diye
(181 puan) tarafından
İnşallah canım ya burda neler neler okuyoruz böyle isteyenlere nasip etsin Rabbim inşallah abimlerde 1.5 senelik evliler onlarda Bi sorun olmamasına ragmen olmuyordu cok üzülüyordum hallerine bu ay çatlatma iğnesi kullandılar inşallah onlardanda senden de güzel haberler alırız canım benim
tarafından
Aminnn aminnn inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız niye öyle diyosun bak bizim bi komşu vardı 5 6 yıl çocuğu olmadı bana diyordu ki zelis benim çocuğum olur mu hep soruyordu işte geçenlerde gördüm dedim Esra hanım bana diyordun ki benim çocuğum  olur mu diye bak oldu simdide yaramzliklarindan yakıniyorsun hani olmazdı dedim bak görürsün seninkine olacak zamanı var allah bi ruhu yaratmışsa mutlaka ona bi beden de yaratacaktir zamanını bekle ve gorr:)

tarafından
Olacak dimi benim mucizem de gelecek dimi
Çabuk gelsin ama çok özletmesin kendini
tarafından
Tabiki olacak senin gibi düşünen ve şimdi çocukların elinden illalah eden kaccc kişi tanıyorum bissuru kisii senden onlardan olacaksın bu arada bi arkadaşımın ki kaynanası ona ne demişti biliyor musun aha şu ayağım doğurur sen doguramazsin allah işi işte şimdi iki tane bebesi var dur bak bi gün bu sözüm aklına gelecek ve ben neden böyle aceleci olmuşum diyeceksin bana güven :)
tarafından
Olsun da ben demeye razıyım olsun çok istiyorum çok
tarafından
Kaç yıllık evlisin
0 oy
tarafından

Allah ne zaman senin için en hayırlısını verecek bilemezsin..

image

tarafından
Öyle tabi ama işte...
tarafından
kiminin hiç aklında yokken rahmine düşer. kiminin rahminde yokken aklından hiç çıkmaz. kimi doğurur sokağa atar, kimi doğurmadan çöpe atar. kimisi dünyaları harcar kimisi de hor görür hırpalar. bu dünya düzeni böyle kuzum, tevekkül etmek en önemlisi. ama tam tevekkül. dua edip isteyip ardından da yaa acaba olacak mı? diye sormamak lazım. dua edip Allah’a o konuyu terk et ve bekle. gönlünü ferah tut; gelecek olan gelecektir
tarafından
Inşallah yaa inşallah gelsin biran önce
0 oy
tarafından
Bende senin gibi diyordum da Rabbim biliyor veriyor. İsyan etme onlara var bana yok deme. Dua et. Dua al. Bazılarının çocuk imtihanı olmaması imtihan olması ayrı imtihan.
tarafından
Öyle tabi de üzülüyor işte insan dayanamıyorum ki
tarafından
Büşracım daha yeni evli sayılırsın. Kocanla vakit geçir gez toz. Tabiki üzülüyor bende geceleri çok ağlardım 9 sene bekledim şimdi inanamıyorum hala kucağima alıncaya kadar da inanamayacam. Rüya gibi geliyor. Sabret dua et. Kendini oyalayacak şeyler bul. Yoksa ne zaman geçer ne hayattan bişey anlarsın. Ben 8 sene el sanatları kursuna gittim mesela.
tarafından
Yok ne yaparsam yapayım çıkmıyor aklımdan maalesef
tarafından
O zaman psikolojik yardım almalısın. Bak sana bunları yaşamış biri olarak söylüyorum böyle olmaz. 2015 de tüp bebek yaptık kalbi durdu. 6 haftalik gelişmiş 8. Haftada öğrendim kürtaj oldum ondan sonra delirecek gibi oldum. Psikiyatri de aldım soluğu 1 hala halloldu çok şükür. Üstüne 2 kez daha denedik 2. Si negatif 3. Kimyasal gebelik oldu. Üstüne yine 2 kimyasal gebelik yaşadım. İnan bu hamile kalamamaktan daha betermiş her seferinde bi umut bı hayal sonrası hayal kırıklığı idi. Rabbim zamanini biliyor. Ne yaparsan yap elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor. En yakın zamanda psikolojik destek al. Emin ol rahatlayacaksin. Tabiki tamamen geçmeyecek ama daha yüzeysel olacak
tarafından
Inşallah inşallah
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Ah kzuum benim rabbim  en kısa zamanda senide evlatla mukafatlandirsin. Ama öyle  deme haketmiyene veriyo deme rabbimden oda onlara sınav. Söyle düşün katillerin de annesi var tecavüzculerinde terörist inde.  Rabbim evlatla sınamış kimsiini de geç veriyo belki vermiyo ama siniyo. Sende şükür-ü elinden ağzından düşürme ki rabbim en hayırlısını versin  hayırsız olan  herşey çok zor  tannim sna  eli ayağı düzgün sağlıklı ahlaklı imanlı bi evlat nasip etsin çok içten dua ettim inanıyorum neye inansam görürüm mutlaka seninde iyi haberini alıcaz ❤
tarafından
Allah bir değil bin kere razı olsun ablamm inşallah alacaz inşallah
(2,422 puan) tarafından
Alıcaz alcaz  semos demişti dersin sende post  acicaksin  uyumuyooooo diye  ❤☺☺
tarafından
Yazarım dimi uyumuyor çok yoruyor diye inşallah inşallah
0 oy
(1,508 puan) tarafından

Bence yanlis dusunuyorsun eger olmuyorsa hakk'ın bir bildigi vardir eger olmuyorsa zamanı vardir ve eger olmuyorsa hakkina bu hayirlidir fakat hangisi senin icin bunu asla bilemezsin kaderinde hangisi var bunu ogrenemezsin ama şunu ogrenebilirsin eger Allahin sana sunduklariyla sukredersen meyvesinide alabilecegini bilebilirsin eminim ki cok guzel bir anne olursun ve anne olmak icin sabret sabretki sabir yolunda yurudugun dikenler ayagina gul acsin o guller kucaginda dolup taşsin evvela Allah sonra tevekkul sonra sabir Rabbim gonlundekini versin:(:angel::):Dhayatindaki aşamalar bu emojiler gibi olsun 

tarafından
Aminnn aminn inşallah ilk ikisini tamamen yaşadığını düşünüyorum ama işte rabbimin takdiri
(1,508 puan) tarafından
Aynen benimde cocugum olmadi cok cektim ve bekledim simdi 4 tane yavrum var Allahim tum istiyenlere versin
tarafından
Rabbim sana bağışlasın onları evlatlarının acısını göstermesin inşallah
(1,508 puan) tarafından
Amin canim cumlemizinki insallah
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Öyle düşünme canım rabbim inşllh tez vakitte nasip eder onunda bir vakti zamanı var demek ki dua et bol bol 
tarafından
Inşallah inşallah
0 oy
(62 puan) tarafından
Büşracım artik   japonyada rosi tedavisi denilen bi tedavi gelistirdiler ölü spremleri olgunlaşmamiş sprmleri tedavi ile olgunlaştirip tup bebek yapiliyor adıda rosi tedavisi ve ankarada  yapiliyor turkiyeyede geldi bu sistem yani bnim amcamin 25 yildir cocugu olmuyordu sprm öluydu yani olgunlaşmiyordu simdide   cok şukur  yumurtalik döllenmiş bebek olmuş yengeme yumurtaliklari vermesi kalmis şukur :) cok para gidiyormu gidiyor amcamlar 10 bin sagdan sol dan borc yaotilar cnku 3 4 ay tedavi ilac parasi igne parasi anca 20 binde kredi cekti amcam oda bitti simdi bi 8 bin falab daha lazim olucak ama duşune biliyormusun 25 yildir cocuklari yok  ve şukur olucak
tarafından
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin ama benim o kadar para bulmam o kadar imkansız ki
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Öyşe deme canım allahtan umut lesilmez görümcemin 14 yıl sonra bebeği oldu allaha şükür seninde olur inşallah umudunu yitirme bu durumda psikoloji çok ama çok önemli
tarafından
Öyle tabi çok önemli psikoloji ama işte psikoloji kalmıyor ki
(1,615 puan) tarafından
Hayırlısoyla olur inşallah öyle şeyşer deme sen canım
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun kuzum :(

tarafından
Aminn aminn inşallah
0 oy
tarafından
Böyle söyleme allah isyana girer vardır bir vakti saati bu işin ilacı sabir senelerce çocuğu olmayanlar olup da durmayalar defalarca ölü doğum yapmış benim anam napsın kötü düşünme rabbim elbet bir yazı yazmıştır hemde en güzelini yazmıştır sözlerin şer gördüğünde elbet bir hayır hayır gördüğünüzde de bir şer vardır diyor yüce mevla sen sabret sebat et sonu inşallah hayırdır 
tarafından
Amin canım cümlemizden allah razı olsun
tarafından

image

niyet ettim niyet eyledim yarabbi ümmetti muhammede layık hayırlı kız ve oğul evladı olmak için Iki rekat namaz kılmaya diye niyet edeceksin canım sonra iki rekat namaz kılıp namazın arkasına 100 defa bu ayet-i kerimeyi okuyacaksın inşallah rabbim kabul eder 

tarafından
Aminn inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah ")
tarafından
Inşallah ❤❤ aminnnn
0 oy
tarafından
bu kadar stres yaparsan olacagi varsada olmaz canim 
0 oy
(143,395 puan) tarafından
Canim dun kaynanam evde mevlut okuttu senin icin cok dua ettim senin mucizen olucak rabbim iyi kullarini uzmez inş olucal hamile kaldiginda bu postlari hatirlayip gülucen ben niye bu kadar stres olmusum diycen dedigim cikinca müjdemi isterim bak unutmaa ❣❤❣❤
tarafından
Allah bir değil bin kere razı olsun sürekli dua edecem size rabbim ne diliyorsanız gerçekleştirsin inşallah allahım ayağınıza taş değdirmesin gözünüze yaa değdirmesin inşallah yaa ne diyeceğimi bilemedim yaa vallaha yakinimdakilerin yapmadığını siz yapıyorsunuz hemde hiç tanımadan cidden çok duygulandım şuan müsait değilim ama yanlız kalınca ağlamak istiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,438,422 soru

23,650,095 cevap

308,430 kullanıcı

...