0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

Ben zayıf olduğum için tek boy uzun ferace bana yakışmaz o nedenle belden oturtmalı istiyorum ama bazı fiyatlar çok yüksek geldi modanısa da bunu buldum sizce nasıl guzelmi kullanışlı mi yada sizin bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı?

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(712 puan) tarafından
kuzum buda güzel ama eğer İstanbul da oturuyorsa fatihe gitme şansın varsa git derim orda hem daha uygun hemde bir çok model görebilirsin
(1,572 puan) tarafından
Aynen katiliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Kesimi duruşu güzel bence bu şekilde kiloș etekler güzel duruyoe
(523 puan) tarafından
Normalde de kalem etek dar kesim tunik falan giymiyorum hep pileli etek bol.kesim şeyler giyiyorum uzun boylu zayıf olduğum için feracede bu tarz biseyler bakıyorum bu modeli beğendim ama kararsız kaldim
(2,366 puan) tarafından
Bence güzel sanada yakisir
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Ne kadarlık bi şey arıyorsun bilmiyorum ama instagramdan eminos.butik e bakabilirsin çok güzel 
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Güzel canım ama kumaşının yerine bak kesinlikle ya günü yakmasın seni bide modaselvim e bak ordada uygun var
(523 puan) tarafından
Kumaştan anlamıyorum ki camim polyester diyor
(2,217 puan) tarafından
Polyester naylon içerisinde var seni yakmaz mı canım orada kumaş bilgisi de yazıyor yüzde kaç pamuk olduğuna bak fiyatı birazcık yüksek olsun bir kere alinior böyle şeyler bence her gün alınmıyor
0 oy
tarafından
Güzel canım 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
sade guzelmis
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Piliseli modelleri ütülemek çok zor oluyor 
0 oy
(124 puan) tarafından
Moda Merve . moda selvim sürekli alışveriş yapıyorum güvenilir siteler ikisinde sefa Merve var birde ama bu aralar fiyatlar orda yüksek sen bilirsin bak istersen
0 oy
(644 puan) tarafından
Aynisi geçen sene modaselvimden aldım tiftiklendi hemen ya beğenmedim ben o yüzden pek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
2 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gurbett (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.

408,340 soru

12,267,726 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...