Annesi denen k....pe tarafından terkedilen Goktug bebek Sma Tip1 hastası, yanında sadece babası bir de ona destek olan abileri, ablaları var kimsesi yok yavrumun. Surwkli hastaneye kaldırılıyor, durumu hiç iyi değil lütfen destek olun 1 liraniz bile çok degerli!! Bu bebek benim içimi yakıyor her birine ayrı üzülüyorum ama bu bebek beni paramparça ediyor.. Sadece 1 yasin da hem ölümcül bir hastalıkla savaşıyor hem de annesizlikle!!
Allah'ım şafi ismi hürmetine acil şifalar versin insAllah
Antalyada yasayan nuran ciftinin bebegi yardim elinizi onada uzatirmisiniz henuz 56 gunluk 20 gunlukken basini kollarini ve bacagini oynatamamaya baslayinca aile sarilik mi geciriyor diyerekden hastaneye goturuyorlar malesef uzucu olayla karsilasiyorlar bu ilac cok pahali 1.986.989 dolar kadar ve bu sadece ilacin parasi bu parayi devlet karsilamiyor sprinaza turkiyede verilen ilac ama sadice hastaligi yavaslatiyor cogu zamanda malesef basarili olamiyor o yuzden bu bebeklerimizin yurdisina gitmeleri gerekiyor bunu el ele verirsek basarabiliriz orta gelirli bi aile bunu basaramaz
1,493,875 soru
24,407,194 cevap
350,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın