0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Gitttikkk Mıgrosta baya ındırım vardı bende attım sepete dedım ılerıde lazım olur çay verır kahve yapar annesıne ♥️ Evet arkadaslar cocugum KIZ bu arada sasıranlar 22 kere soylememe ragmen erkek zannedenler olabılır, sız napıyosunuzzz

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çıkarken ötmesin kız alarmını çıkar bari :D 

Benim kizida göre paşam diye seviyor :))
tarafından
Valla ustume attılar nolur alın bedava dıye :D

Gercekten eskıden bısey demıyordum da artık su erkek muhabbetıne sınırım bozuluyor benım
(14,123 puan) tarafından
Anam benim oglumu da kiz doye seviyorlardi pesi kiz pesi kiz diyorlardi guya:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah kuzucuga  allah bağışlasın:) 
tarafından
Allah razı olsun ♥️
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Yok bu resimde harbi kiz ⚘
tarafından
Cok sukurrrr beee, elbıse gıydırmeyınce olmuyor cunku :D
0 oy
tarafından
Oyy minik kuzu :)) saçlara bayıldım.
tarafından
Tesekkur ederız teyzesıı
0 oy
(992 puan) tarafından
Masallah cnm allah bagıslasın
tarafından
Allah razı olsun, cumlemızın evladını bagıslasın Rabbım ♥️
0 oy
tarafından
Ben ona taktik vermistim irkek diyeni ısıracak masallah kuzuma ❣️❣️❣️
tarafından
Anlasa ısırır da anlayana kadar ben ısırıcam, tesekkur ederız kuzumm
0 oy
tarafından
Hangi market bende gideyim hemen
tarafından
Sana da gelıceeek bu sıparısten 8 ayı varrr kuzum Rabbım nasıp etsın ınsaAllah
tarafından
Inşallah inşallah Allahım nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından

Maşallah kuzuma kız hade onun saclari var benimki de her gören paşa diye seviyorlar ben ne yapayım :D geçen iki tel saçı var toka taktım yine biri soruyor kız mı erkek mi diye :D

tarafından
Kizar kız ondan habersiz  kesmem azcık ikna etmem lazım
tarafından
Yaaa hayır kız cocugunun saçııı kazınmazzzz ne o oyle sabret hulyoşşş bır anda gurlesır badem yagı falan surmeyo denedın mıı
tarafından
Yok canım denemedim vallahi çok seyrek iki tel saçı var geçen kuzenimde kızının saçlarını kazımış yengem bak diyor sende diclenin saçlarını kazı da kendine gelsin 1 ay var aralarında çocuk nasıl olmuş yaa ☺ soyulmuş soğan gibi
tarafından
Kız cok kotu oluyolar valla bak cocuk bıtlenmedıkce sacı kazıtılmaz :( bak kuzenımde sac sorunu vardı teee bebeklıkten annesı hep badem yagı, yılan yagı aktardan karısım alır surerdı senelerce 7-8 yasına gelınce kına yakardı saclarına suan kızın sacı varya at sacı gıbı cekıyosun kopmuyor oyle kalın oyle parlak sende bakım yapsan bıraz
tarafından
Yaparımda daha küçük diye bir şey sürmek istemedim canım yoksa kendi saçlarıma bile badem yağı sürüyorum olmazsa ona da artık surecem
0 oy
tarafından

Yaaa hangi migros ben de bakayım kız bebeye çok ihtiyacım var :D 

tarafından
Erkek mı cokkk :) vaaaay desene ev askerıyeee, her mıgrosta var mı bılmem bu da aldım bıttı reyonundaydı :D
tarafından
Askeriye olsa yine iyi bir düzen disiplin olur bizim ev yeniçeri ocağı her an isysndalar:)))))  3 oğlum var bir de onlardan daha çocuk babaları:)))
tarafından
Yaaa oğlışlardaaa guzel ben kızımı oglan hıssetmıstım 3 ay paşam dıye sevdım karnımı :D ama herseyın fazlası zarar dımı :D
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Ya yerim en tatli indirim.ama.bu:)<3

0 oy
(122,502 puan) tarafından
foto gitti           
tarafından
Kaldırdımmm kızanımııı sevda teyze nerdeydınnnn

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
12 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pimpirik anne (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
6 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
19 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (863 puan) tarafından soruldu

404,161 soru

12,107,693 cevap

36,425 kullanıcı

...