0 oy
59 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar 26. haftadayım. Kocamla ara ara her ailede olduğu gibi gerginlik ve tartişmalarimız oluyor. Ama 2 günde 3 günde bir gelir sarılır öper ilişkiye girme isteği gösterirdi. Bu ayın başından beri cinsellik yaşamiyoruz. Bu kadar uzun olmamişti hiç. Iliski olmasa dahi en kötü ihtimal öpmesi sarilması gerekmez mi o da yok. Oyun oynuyor tv izliyor yatiyor. Gözlerine bakıyorum gözlerini kaçırıyor.  Küs degiliz ama kanka gibi normal konularda konuşuyoruz. Duygusal ve cinsel olarak bana uzak. Yatarken sarilirdi sabah işe giderken öperdi. 20 gündür hiçbir şey yok. Buz gibi. Uyaninca giyinip direk cikip gidiyor. Arkasi dönük uyuyor. Canım çok sıkılıyor bu duruma. Onunla konuşun demeyin. Konuşmak istemiyorum. Gurur yapiyorum . Sevgi ilgi dilenmek gibi geliyor. Içten gelir zaten bunlar. Talep edecek halim yok ama neden bu hale geldik. Çok üzülüyorum.  Eli elime bile değmiyor 20 gündür. Ev arkadasi gibiyiz. Ben de üstüne düşmüyorum. Sormuyorum. Çünkü bu tip durumlarda şımaran bir karakteri var. Ama gücüme gidiyor.  Daha 9 aylik evliyiz. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından
Benimki iki normal kelime ettim diye üç gündür konuşmuyor . Konuşmasın da bende konusmuycam 

Adım atmaktan bir hal oldum 

Anlayana susmak çok şey artık.

Biraz da o anlasın 
-Reklam-
0 oy
(13,113 puan) tarafından
Bebek büyüdüğü için korkuyor mu acaba ? Bı oturup konuşsan 
(4 puan) tarafından
Ama öpmuyor sarilmiyor bile. Bunlar bebeğe zarar vermez sonuçta. Buz gibi ilgisiz. Bakişlari bile.
(13,113 puan) tarafından
Hım evet orda haklısın. Noldu yahu ..... İsmi burda ayran içtik ayrı mı düştük bana neden ilgi gostermiyorsun diye sor bı
(4 puan) tarafından
Karakter olarak yüz vermezsen peşine düşen , neden boyle neden şöyle diye sorup üstüne gittigınde kendini daha çok geri çeken bir yapida. O nedenle konuşmaktansa onun davrandığı gibi davraniyorum. Umursamiyim diyorum olmuyor.

İlgili bir soru bulunamadı

381,444 soru

11,419,902 cevap

34,975 kullanıcı

...