0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Öncede sormustum 8 aylıktım gorumcemle tartıstım dıye esım benle bosanmak ıstıyor dıye ve cok kararlıydı bu surecte eşim benı aradıysada sureklı bosanmak ıstedıgını soyledı bende dayanamadım davamı actım kaynanamla gorumcem ıse bızı barıstırma peşindeler yanı 2 sıde saygısızlık gormedık dedıler ama eşim kararlı sartta koymustu barısma sartı yaz sonuna kadar aılesının yanında kalacaktım ama aılesı ıstemıyor bız gelınımızden memnunuz dıyorlar daha 25 yasındayım gozumu onunla actım mesele boşanmak deil ama zoruma gıdıyor hayatım mahvolmus gıbı hıssedıyorum. Neden dıye soruyorum sureklı lıseden berı o peşimde koşmuştu nasıl ıyılesecegımı bılmıyorum benım gıbı olan kadınlar nasıl ıyılestı cok merak edıyorum haksızlığa ugradım bıtcekse bıle boyle bır nedenden bıtmemelıydı

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah sana layık olmayanı yolundan çıkarıyor şu an uzulmen normal ama sukredeceksin sabret ve aslaa affetmeyi düşünme af dilerse
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Allah'ım kimseye yaşatmasın canm çocuk yoksa daha iyi olduktan sonra emin ol iki katı zor olurdu, şimdi duzelse yarın yine aynı olmayacağı belli değil. Boşanmak kötü bisey değil dik durmalisn
(10 puan) tarafından
Cocuk yok
(589 puan) tarafından
Ailen yanindaysa daha ne olsun cnm dik dur mutlu olmaya bak sevse bırakmak kolay olur muydu
0 oy
(2,976 puan) tarafından
Bacım zor ama kurtulduğuna şükret bebekte yokken. Kardeş için seni gözü görmeyen adamı adamdan bile sayma koş arkana bakma
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canım ama eşin çok saçmalıyor gerçekten önceki postunu hatırlıyorum daha yeni evliyken böyle yapanla bir ömür zindan olur 
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama hayatının başında ve bebeğin yokken ayrılman daha mantıklı. Kardeşiyle tartıştığınız için (sebebi bilmesem de) senden boşanmak isteyen insandan koca da baba da olmaz. Ömür boyu üzüleceğine bir süre üzül daha iyi.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Neden hayatın mahfolsun canım . Arayı bulamayıp direk seni hayatından çıkarıyosa aynı şeyi seninde yapman gerek . Hiç düşünmeden daha 8 Ay olmuş evleneli benim eşimde böyle yapsaydi büyük konuşmuyorum tamam der cekilirdim . Hayır yani şart olarak annesinde kalmanı istemesi de ayrı Bi saçma ve tuhaf.  İnan toparlarsin anladığım kadarı ile çocuk da yok bazen çocuk biseylere katlanmak zorunda bırakıyor insanı.  Yokken sende seni bu kadar ayda yok sayıp anında hayatından çıkarmak isteyen insanı bu kadar değerli hissettirme.  Hayatına devam et hersey bizim için hiç kendine hayatı zindan etme. Rabbım huzur versin sana canım 
0 oy
tarafından
Neeem hayatın mahvolsun? Ben 6 sene kurtulamadim bir beladan keşke senin yerinde olsaydım da evlenir evlenmez bosansaydim. Kendi ömrümden calmasaydim. Evet zor ama çocuk yokken kendini sıyırmaya bak
0 oy
(865 puan) tarafından
Daha öncede post açmıştın sanırım, bir piskolağa gidebilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Dostum bu adamdan çocuğun olmadığı için sukret. Bence arkana bakmadan kaç
0 oy
(158 puan) tarafından
Diğer postunu hatırlıyorum canım.burda okuduğum koca ve ailesiyle ilgili postlarin ortak özelliği hep ilk sefer affetmeleri ve sonuç hiç değişmemiş kadınlar affettikleri için yıllarını verdikleri için hep pişman.ben sana diyemem barış yada barışma ama lütfen barisirsan çocuk yapma en az bir yıl bekle eşinin tavırlarına bak ona göre çocuk yap.dunyaya bir kere geliyoruz unutma sadece halleden değer ver
(10 puan) tarafından
Aılem arkamda bana ıstersen git diyorlar ama evıme gitmeyecem evımızıde kapatır kıravermez affedılcek bısey yokta  surkelı herkese bosanmak ıstedıgını soyledı bekledım bır sure dusunelım dedım oda bosanıcam dedı bende davayı actım sadece hayal kırıklığı yasıyorum
0 oy
(322 puan) tarafından
22 yaşında talihsiz sebeplerle talihsiz bir evlilik yaptım 4 ay sonra da ayrıldım. Cok büyük haksızlığa uğramıştım hem maddi hem manevi. Üstüme giymeye kıyafetim yoktu düşün. 1 ay odadan çıkmadım sürekli ağladım bir lokma yemedim doğru düzgün. Hayat benim için durmuştu ama hayat durmaz akmaya devam eder. İnsanlar yaşamlarına devam ediyordu. En sonunda bir ise başladım. Hayata tutunmak gerçekten zor ama imkansız değil. Sadece biraz zamana ihtiyacin var. Ben kendimi çok yıprattım ama şunu bil geçmeyecek acı yoktur. Bunların üstünden tam 8 sene geçti. Evlendim ve 2 tane çocuğum var. Hayat çok başka yerlere sürükledi. Şuan çocuklarıma bakıp iyi ki diyorum. Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ne kadar kolaymış boşanmak böyle? Yazık gerçekten boş boş sebeplere hadi boşanalım. Bebeğin yokken belki de hayırlısı budur. Senden bu kadar kolay vazgeçeliyordu madem hiç evlenmeseydi
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Çocuk varmı ?
(10 puan) tarafından
Cocuk yok
(2,983 puan) tarafından
O zaman cocgun olmasını bekleme boşanmak için yani yuvanın elle tutulur bir yani olsa da sana sabret diyebilsem ama ömrünü harcarsin s.et ne halleri varsa görsünler nice ayrılan yeniden evlenen inşanlar Var çok çok mutlu olan hayatını yaşa kimseye bağlı muhtaç degilsin
0 oy
tarafından
Boşa gitsin böyleleri iflah olmaz
0 oy
tarafından
Şimdi üzül ağla ilerde aglamaktan iyidir ailesinin lafı ile barışan adamdan hayır gelmez
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Omrun tukenmeden erkenden farketmek guzel canim yani boyle sart olurmu yaa nasil insan bu  aile kurmak demek bu degil tartismalar olurda gorumceni tutmasi garip yarin onlbur gun gorumceninil umrunda bile olmaz esin yani
(10 puan) tarafından
Hep anlatırdı gorumcenın kocası görumceye kırıcı konusuyormus esım ensıte yı uyarmak ıstemıs enıstede sen karışma hayatına bak demıiş eşimde karışmamış ama eşim dıyemedı kendı hayatına bak görumceye enıste kadar olamadı yanı
0 oy
tarafından
Çocuk yoksa daha rahatsın aslında kendini yıpratmaya değmez 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
İstemiyorsa hiç bişi deme aç davayı boşan. Yaşadığın güzel günler yanına kar kalsın. Hayatına yoluna bak devam et. Anlıyorum zordur seviliyorken birden gözden çıkarılmak. Ama inan pişman olan taraf sen olmazsın. 
(10 puan) tarafından
Actım davayı aynen bosanmak degilde bırden gözden cıkarılmak koyuyor ve onun sakınlıgı
(4,659 puan) tarafından
Geçicek cnm üzülür tabi insan kolay değil ama sakın kendini yıpratma. Konuşup dertleşebildiğin birileri varsa çevrende konuş dertleş içine kapanma. Özellikle ona karşı en ufak bi nedamet gösterme. İnan çok uuzn sürmücek unutman

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 678 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
23 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayhaas (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (659 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,702 cevap

36,582 kullanıcı

...