Kizlar evvela cok ozur diliyorum. Ama ben bilmiyorum diye sizlerden sormak istedim. Ben 10 ocakda adet oldum. Ve adet gunumden hesapladigimda 11ci gun 20 ocaka dusuyor ve ilk iliskimiz oldu sora 22si. Sorum şu ki ben hamile kala bilmek icin yinemi iliskiye gircem.??? Yani birde ne zamana kadar iliskiye girilir adete kac gun kala daha iliski olmaz?? Ben bilmiyorumda yardim edermisiniz
Estağfurullah canım özur dilenecek bise yok :) valla bende ovulasyon zamani falan pek bilmiyorum ama sen fırsat buldukca ilişkiye gir canim ne zaman tutacağı belli olmaz yani :) insAllah tez zamanda hamileyimmmmm yazini görürüz canim.❤
Ovulasyon testi al canım ve ovulasyon takibi yap. Hangi gün yumurtlama günün ise gün aşırı beraber olursun. İnşallah size de nasip olur annelik
Bende hiç bilmem allah ne verdiyse devam etttim :D birgün hamile kaldım :D hiç hesap işinden anlamam :D
canm internetten yumurtlama donemine bakablirsin daha aydınlatıcı biseyler bulabilirsin orda
Adetin bitin ce bi gun ara ver bi hafta boyunda bir gun yap bir gun yapma iliskiden sonra hemen ayaga kalma 30 dk falan yat belinin altina yastik koy bana dr oyle soylemisti
Adetinin kac gun surdugude onemlidir benim mesela 25 gunde bir oluyordum ve adetim 6 gun suruyodu ve hemen yumurtlama donemim basliyodu 2 gubde bir esimle beraber oldum , adetine yakin iliskiiliskiye girersen yumurtlama doneminide kacirmis olursun bununla ilgili uygulamalarda var istersen indir bende adet takvimim uygulamasi vardi
Canım sana peepap uygulamasını öneriyorum.Onu kullan yumurtlama günlerini adet vaktını kontrol ediyor.Adetın 28 gunde bır oluyosa adetın 1.gününden 12.güne kadar sayıyosun 12.gunden sonra 1 gun durup bir gün ilişki yasıyosun.Ama stres olma.Ve akıntın ne zaman su gibi akarsa o xaman yumurtlama günüdür yada yakındır.senın yumurtan 12 ıla 24 saat canlı kalabılıyor eşininki 3 güne kadar rahımde canlı kalabılıyo.O yüzden evla olan 1 gun durup bir gün .yapmaktır.kucagın bos kalmasın iyi günler :)
Canim boyle hesap kitap yapma bebek olsun diye iliski yasama kendinode strese sokma kendimden biliyorum en buyuk engel stres . At kafandan bebek fikrini emin ol hic ummadgn bi anda hamile kalacaksin ins . Canin ne zamn istiyorsa o zaman girin iliskiye belli bi kurali yok sadece tutma sansinin yuksek oldgu gunler yumurtlma gunune yakin gunler yumurtlma gunu degil ama yumurtlma gunune 1 hafta kala daha sık tutun iliskiyi ve ayiptir soylesi zevk almadigin bi iliskide olmamasi gerek ne kadar istekli olursanz o kadar iyi. Ins sende en kisa zamanda bebisine kavusursun cnm hayirli gunlerr
Canim hesaba mesaba gerek yok bence. Nezaman ne olacağını allah bilir. Yumurtlama günü münü hikaye. Ben adetimin bittiği gün hamile kaldim
Adetinin bittiği gün ilişkiye gir cnm ben bişey olmaz diye korunmadım yumurtlama gününe çok vardı daha bi kereden bisey olmaz korunmadan dedik diğerlerinde aylarca uğramıştık çünkü ama olmuuusss 24 haftalığız şimdi inşallah seninde olur cnm bnm
Adet takvimi die bi uygulama var ben ordan takip etmiştim yumurtlama günümü dogurganlik hepsini gosteriyo canim sende öle yapabilirsin
Canım bir takvim var Çook yararlı benim takvimin diye ikonu bir çiçek ve 2019 yazıyor.. onda herşey yazıyor yumurtlama nezman hamilelik şansı yüksek ve düşük günleri yazıyor çok yararlı..
1,507,747 soru
24,610,203 cevap
364,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın