0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün devlete gittik 2 ay dolu gün veremem okul kapanma dönemi olduğu için okul çocukları sünnet oluyor dedi oğlum da 3 yaşın da yavaş yavaş aklı ermeden tam sıcaklar girmeden yaptirmak istiyorum özel de 2000 lira dedi tam anestezi ile ben lokal olsun istiyorum ne olur ne olmaz diye komşumuz 400 liraya klinik de yaptırmış ama çekindim biraz klinik de yaptıran var mı yakın zaman da

3 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Sünnet için el kadar kadar yavrulara genel anestezi yapılması tam bı vahşet buna izin vermeyin
tarafından
Bende öyle diyorum ne olur ne olmaz korkuyorum devlette de yer yok genel anestezi yapıyorlar ms
(679 puan) tarafından
Sağlık kabinleri yapıyor bulabilirseniz orda yaptırın
tarafından
Evet kliniğe yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün yeğenin yaptırdı 700tlye canım 
tarafından
Az önce bende sordum 700 dedi lokal anesteziymis
tarafından
Evet lokal oldu ama dikişli yaptılar canım mandal falan yok sadece sardılar çarşamba günü pansumana çağırdı gayet memnun
tarafından
Bu zamana kadar hiç sünnet görmedim nasıl olur bilmiyorum valla hayırlısı korkuyorum da araştırma içindeyim 3 yaşın da aklı eriyor nasıl olur bilmiyorum hayırlısı bakalım
0 oy
(503 puan) tarafından
Geçen hafta iki tane yeğenim oldu bütün bedeni uyusturmadilar bide senin söylediğin fiyat çoktur ya
tarafından
Yok öyle tam anestezi öyle lokal 800 müş hastaneyi aradm sordum özel klinik 700 dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
16 cevap 305 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
+1 oy
1 cevap 94 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,975 soru