0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bizim üç bankaya borcumuz var ve ödemiyoruz üç ayı geçti yasal takip başladı eşimin borç yapmadığı bir banka vardı onada bir yerden para gelecek şimdi sorum bankalar tüm kartlara mi bloke koyar yoksa kendi kartınami

7 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Kimse bilmiyormu
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Adınıza olan tüm hesaplara bloke konulur
0 oy
(132 puan) tarafından
Bloke koyar diye biliyorm canm  direk çekeblr 
(44 puan) tarafından
Ne zaman yatacak bilmiyoruz paranın gün vermediler  of napacaz bilmiyom
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Hesap karti haric kredi kartlarinin hepsine bloke gelir
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Icraya konulduysa diğer banka hesaplarini da haciz edebilir yani paraya el koyabilirler biz ole yapıyoruz cunku
(44 puan) tarafından
Yaa icra kağıdı geldi bugün peki ne  zaman el konur kaç gün içinde yada para yatincani
(4,293 puan) tarafından
Tebligat size teblig olacak sonra takip kesinlesince avukat her türlü haciz işlemlerine baslayabilir
(44 puan) tarafından
Yani bugün bize ilk tebligat kağıdı geldi cuma günü 90 gün olmuştu ilk lagit bugün geldi diğer bankalardan daha gelmedi tahmini kaç gün sonra olur yani kartlara bolke yada paraya el koyma
(4,293 puan) tarafından
Tebligat sizin elinize ulaştığı gün itibari ile 7 is günü gectikten sonra avukat icra takibini kesinlestirme yapar ve bankalara haciz müzakeresi yazar ve kac banka hesabınız varsa o bankalara tebligat veya elektronik ortamda tebligat gönderir bankanin eline ulaştıktan sonra da banka hesaplariniza haciz işlenir.  Bu hesaplarda para varsa artık siz cekemezsiniz . Banka cevap yazar icra dairesine borçlu kişinin şu şu numaralı hesabında örneğin 30 tl parası bulunmaktadır haciz konulmuştur der. Avukat da bunu görür o 30 tl yi bankadan talep eder icra dosyasini tahsil edebilmek için 3 5 demez varsa para ister kısacası bu 2 haftayı bulur tabi burda islemlerin hizlandirilmasi veya aksamasina göre süre uzar veya kısalır
(44 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(4,293 puan) tarafından
Bence takip kesinlesmeden ödeme planı yapın anlaşmaya varın haciz vs işlemler için ücreti var bir banka haczi suan 9,25 tl 5 bankanın varsa sen dusun haybiyeden borca masraf eklenecek bir tebligat ücreti 31 tl ama 48 tl den gönderenler de var
(44 puan) tarafından
Borcu odeyemiyoruz ki çok fazla
(4,293 puan) tarafından
Anladim Rabbım yardımcınız olsun canim
(44 puan) tarafından
Sağol cnm benim.allah razı olsun
0 oy
(351 puan) tarafından
Senin hesabın varsa ona göndersinler bloke koyarlar eşinin hesabına 
(64 puan) tarafından
Eşiniz adınıza fuzuleve noterden alınan vekaletname verse, hesabınıza yatırmazlar mı?
(44 puan) tarafından
Yokmuş canim sordum
(351 puan) tarafından
O zaman sürekli takip edip uygulamadan bildirimleri açın canım yattığı gibi çekersiniz inşallah
(44 puan) tarafından
İnşallah o para benim  için önemli Allah'ım herkesin kalbine göre versin benimde inşallah
(351 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(356 puan) tarafından
Hepsine koyulur diye biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,497 soru

12,191,551 cevap

36,713 kullanıcı