0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şubat ayında girdik 1 yıllıkta sözleşmemiz var ama ev sahibi evi satıyormuş. Ne zorluklarla taşındık 1 günde ev temizleyip ev topladım tek başıma ailem coronaydi 2 gün sonrada taşınmıştık, şimdi ben ne yapacağım tekrar taşınacak yerleştirecek gücüm yok. Emlakçı şimdiden eve baktırmaya başladı bile:(Rabbim kimseyi kiracı etmesin çok zor bir durum 

10 Cevaplar

0 oy
(3,666 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım, ev satıldıktan sonra sözleşmenin hükmü sadece 2 ay oluyormuş
tarafından
Ama evi satmadan 6 ay öncesinden haber vermek zorunda
tarafından
Bir anda verdi canım daha da gelmiş evi mükemmel yapmışsınız diyor fotoğrafını çekiyor evini adam ettim b. o.k götürüyordu affedersiniz ama
tarafından
Çıkmazdan adalet senden yana canım
tarafından
Canım avukat bilmem ne mahkemeler hayatta hiçbirşey kolay değil ki adalet aramak bile parayla
tarafından
Sen niye uğraşıyorsun o uğraşsın kız ... Aman bizler böyle yaptikca işte öyle beynimize vuruyorlar sende bir yandan haklısın herkesin durumu belli ah ah
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah gerçekten ev taşımak çok zor ben hamilelikte 3 defa ev taşıdım çok zor 
tarafından
Taşımak da zor masraflar daha zor 1 ev taşımaya 15 bin gitti
(503 puan) tarafından
Tabi canım seni iyi anlıyorum çok şükür ev aldık biz inşallah kısa zamanda sizde alırsınız
tarafından
Zor canım çok zor durumumuz yok ki 6 bin maaşla ne evi alacağız üstelik birde çocukla
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun 

Ev tasimak bir eziyet gercekten
tarafından
Taşımakta masrafta eziyet
0 oy
tarafından
Allah hepsine vijdan vermiş artık satıyoruz deyip kiracı çıkarıp kira yukseltiyorlar kurbandan sonra fiyatlar yukselecekmis gene millet aç gözlü olmuş doymak bilmiyor 
tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
Bizimde ev satıldı adam var ya çok pislik biriydi ev satılır satılmaz kirayı yükseltti nesye biz kabul etmedik en fazla bir ay otururuz dedik taşınmaya karar verdik söyledik tam gidicez hem Depozitomuzu vermedi hemde surda su var vs.diye yalan dolandan yedi parayı oysaki elimizde gelin geldiğim zaman eşyalar yeni geldiğinde eşim çekmiş ispatlı fotolar vardı bir sene oturmadm çocuk yok ezim göreve gitti evlendiğimizde 2 ay kaldık bir sene ev boş durdu ben sizden böyle alıyorum banane dedi eşim yinede 300/500 senin olsun kalanı ver dedi yok senelerce uğraştırdı zehir zıkkım olsun dedik.

Kötü komşu mal sahibi yaparmış ya bizde oradan tasinp ev almak zorunda kaldık hamdolsun şişede nasip etsin inşallah
tarafından
İnsallah canım
0 oy
tarafından
1 yıllık sözleşme varsa 1 yılınızın bitmesi gerekmiyor mu 
tarafından
Bilmiyorum canım çok çok şikayet edeceksin dava bilmem ne epey iş
0 oy
(8,359 puan) tarafından
Kiyamam bende yeni tasindim ev tasimak hele tek basina yaomak cok zor Allah yardimcimiz olsun herkeze olmayanlara da ev sahibi olmak nasip etsin Allah cok zor
tarafından
Evet canım ben evlenmeden önce hiç kiracılık görmedim zoruma çok gidiyor
(8,359 puan) tarafından
Bizimkinide satmisti valla 3 senelik evliyim 7. Ev sen dusun
0 oy
(781 puan) tarafından
Benim bı tandigM ev sahibi gelmiş kapısına evi sattım 3 aya çıkın demiş düşün yani 
0 oy
(135,948 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
tarafından
Amin canım
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Aminn bende adana belediye evlerinde oturuyom kiralık ev arıyorum ama aylık 3 binden aşağı yok 5 bin maaşla nasıl geçinecegiz çocukla Allah yardım etsin inşallah bizde buluruz kiralık ev daire bilen var mı buralar da

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 344 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.