0 oy
669 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

bunu bilen anliyan varmı

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun kuzum evin her yerini ara ben hiç anlamam böyle şeylerden ama sanki biri bi yazinin üstünü kapatmak için düzenli karalamis gibi bi de öyle özenle katlanmış ne biliyim kim geldi gitti bi düşün bakiyim bizim evden de çıkmıştı bekarken çocuk odasında balkon vardı bi gün temizlik yaparken yere katlanmış bi kağıt düşmus balkon kapısının önüne üstünde bant vardı muhtemelen kartonpiyere yapıştırılmış açtım yıldız şeklinde bişey var Arapça harfler var içinde anneme gösterdim hocaya okuttuk ısıtma büyüsü demiş annem bizden önce oturan kadını aradı söyledi meğer kadın kocasıyla gecinemiyomus kendisi yaptırmış onuda orda unutmuş taşınırken 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kağıdı neden karalamışlar ki yazan belli olmasın diye mi
tarafından
O kağıdı suya koydurup mürekkepli suyu içirmek için alta yazılan büyü tesir etsin diye
tarafından
çok korkunc
0 oy
(140,626 puan) tarafından
nerde buldun     
0 oy
tarafından
bak üçgen üçgen katlanmış. Sıradan karalamayı kimse üçken katlamaz.

Karalama ve ya imla hatası yapmanın nedeni şu. Uyulamalar çeviri yapamasın. Kimse okuyamasın. Ama bu muska evet. 

dikkatlice üst ve altına bak. Kimin yaptırdığı,kim için yaptırdığı,hangi nedenle yaptırdığı yazması lazım.
0 oy
tarafından
Maalesef Evet
tarafından
Ama neden böyle üstü böyle karalanmis ben onu anlamadim
tarafından
Onu bende bilemem hemen yakman gerekiyor
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Muska gibi duruyor
0 oy
(913 puan) tarafından
Böyle büyüleri bi akar suya birakmak lazım yazı silinince geçer derler inşallah etkisi yoktur üzerinizde ya Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
7 cevap 138 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 673 göst.

Kategoriler