0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından
Ben iki yüzlüyu hiç sevmem tam fesat bir insan görüşmemde çok para göz bir karı biz kiradayiz ev almak için uğraşıyouz kayibabamin evi var 3 katlı demiş üst katı bana daya döşe tatilde gelir Kendi evimde kalırım demiş Allah'ım ya sabır adam bize ev almak için uğraşıyor bir ev parası kadarda sana masraf yapacak oldu 

41 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bi ara biraz sorunlar yasadik tabi bu yasin küçüklüğü benimdobraligim falan sonra dedikki bize noluyo oturduk konustuk suan Allah razi olsun 4umuzunde arasi masallah cok iyi 
tarafından
Allah bozmasin ins cnm mihri senle anlasamayanda ne biliyim kizz
tarafından
Ya benim bu cenem adami bezdirirde alistilar garipler ahhahah
tarafından
Yok kizz cok samimisin
tarafından
Saol kusum ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onun evi var mı 
(301 puan) tarafından
Var kiz onada kayinbabam yardım ettiler 11 sene de hep yardım eder para gönderir memlekete de ev var 3 katlı onun içini de bana yap diyor
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Allahtan yok bir kaynana bir görümce var onlardan ne hayır gördüm ki eltiden hayır görcem alkah sizlere sabır versin 
0 oy
(15,882 puan) tarafından
Severim ama samimi olmam. Uzak durmayi tercih ederim. 
0 oy
tarafından

Şuan evli değiller seviyorm şuanlık :) 

0 oy
(7,375 puan) tarafından
6 tane eltim var 1 inle anlasiyom yaşımız yakın diğerleri çok büyük sanki bussuru kaynanam varmış gibi anlasamiyom
(7,375 puan) tarafından
Bende çenemi tutamıyorum yapacak bir şey yok
tarafından
Kız aynı beni demişsin tabi ben  mesafe koyamıyorum aile apartmanı sen mesafe koyabiliyonmu
(7,375 puan) tarafından
Koydum evim vardı diplerinde evimi bıraktım iş te yoktu başka şehire geldim burda iyiyim kimse karışmıyor bide hepsi aynı yerde oturuyor dışarı çıksan laf çıkmasan laf oluyordu şimdi biraz kafam rahat en azından
tarafından
Ay aynı bizim durum ne yapsak herkes biliyor
(7,375 puan) tarafından
He valla kapılar dip dibeydi
0 oy
tarafından
Hayır sevmiyorum ben
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Hic sevmem benimkide ayni beni kıskanıp durur fesatin teki
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Canım eltim çok severim :))))
0 oy
tarafından
Severim hepsi iyi
0 oy
tarafından
Ben ablam gibi gorurum eltimi cok guzel cok tatli ögretmen o ben orta okulu zor bitirdim ama hic bir zaman beni kucuk gormedi oglumun neyi eksikse oglununkileri hep bize verdi ondan Allah razi olsun cok iyi birisi hic kavgamiz olmadi veya tartismamiz ama cok siki fiki degiliz kainvalidemde gorusurdek gorusuruz veya ayda bir bize gelirler biz onlara yolumuz duserse gideriz cok seviyorumm eltim dememe bin sahit gerek ablam o benim 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Severim o da beni ve bebeğimi çok sever. 
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Severim ama güvenmem 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Esim tek oğlan ☺️
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Yılanlar sevilmez asko♥️♥️
0 oy
(135,779 puan) tarafından
eltim yok elti can adayim var 
0 oy
tarafından
Biri boşandı gitti biride fesat teki .kayınpedere beni daha çok seviyorlar diye küsmüş ergen gibi bende gidip gelmiyorum
0 oy
tarafından
Evet çok seviyorum canım o kendi evinde ben kendi evimdeyim ayda yılda bir araya geliriz 
0 oy
(8,342 puan) tarafından

Ikisininde de kafalarini birbirine tokusturmak isdiyorum o derece severim:D

0 oy
tarafından
Evlendigim ilk zamanlar çok iyiydik yani ben öyle saniyodum meğer öyle değilmiş sonradan gerçek yüzünü gördüm şimdi aşırı samimi değilim

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 557 göst.
0 oy
27 cevap 482 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,693 göst.

411,939 soru