0 oy
568 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından
Ben iki yüzlüyu hiç sevmem tam fesat bir insan görüşmemde çok para göz bir karı biz kiradayiz ev almak için uğraşıyouz kayibabamin evi var 3 katlı demiş üst katı bana daya döşe tatilde gelir Kendi evimde kalırım demiş Allah'ım ya sabır adam bize ev almak için uğraşıyor bir ev parası kadarda sana masraf yapacak oldu 

41 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bnce cevabı biliyorsun. Eltisini seven bizden değildir
-Reklam-
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Benim 4 tane vardı. Tabi artık eltim degil ler bosandık. Fakat biri var içlerinden allah ondan binlerce razı olsun. Bosanma davasında sonrasında hep arkamda dim dik durdu. Herkese gögüs gerdi. Evladı yerine koydu. Diger 3 unlede hiç bir zaman ne bir laf ne bir kotu sozumuz oldu. 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bizim kavgamız cok fena oldu.ama mecbur memlekette yüzyüze geliyoruz o beni kesmek ister ben onu doğramak o sekldeyiz
(301 puan) tarafından
Kız bizde öyleyiz rezil ettim onu sjsj
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İnsan olab sevilir
0 oy
(8,101 puan) tarafından
Severim eltimi iyidir. 
0 oy
tarafından
benimkiler beni bir kiskanmayi biraksa anlasirizda. kiskanmaktan yanasmaya korkuolar : D halbu ki ben elimden gelen adimi atip firsatlari olustrdumda 
0 oy
tarafından
2 eltim var 1 tanesi ile kardes gbiyiz otekisini ne sen sor ne ben soyleyim tam bi gormemis 
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Beni istemeye geldiklerinde bozmaya çalışmıştı bizim isteme, söz olayını. Ondan sonra muhatap olmadım, nişanlı ikende kötü şeyler yaptı her yerden engelledim. Evine 1 kez gitmişligim yok.
(301 puan) tarafından
Karıya bak kıskanç
(2,425 puan) tarafından
Ya işte annenlerin yanında aileler tanışıyor isteme olacak. Düğün konusu konuşulacak artık eltim söylüyor her şeyi borcu çok olur ödeyemezler. Aldığı kaç para vs. Ne kadar varsa kötüledi. Annem ne yapmaya çalışıyor bu demişti:))
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Yok ki xddds
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Sevmem ikisinide görüşmüyorumda kafam tertemiz :D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben sewerım ama bazen aynı kaynanam oluyo cocugu falan yok olmuyo 17 yıldır kaynanam la yasıyor eziyor lar sesi cıkmıyor cok uzuluyorumm bazen ama bazen cok sınır ediyor beni 
0 oy
(634 puan) tarafından
Eitim yok maalesef  ama inşallah olucak  allahım dan dileğim inşallah hayırlısı  olur 
0 oy
tarafından
Eltim yok şükür ki yok herkes bilir eşimin ailesi çevremde olan insanlar eltim olsa ailemin eşini kıskanırdım kayınbabamda hep der senin eltinde yok diye ben de şükür ki yok yoksa kıskanırım diye hep söylerim. 
0 oy
(503 puan) tarafından
Ne severim ne sevmem 
0 oy
(4,386 puan) tarafından
eltim yok =)
0 oy
(281 puan) tarafından
Sevmem :) sevmedigimide biliyorlar cok sorun yasadik malesef istesemde sevemem
0 oy
(891 puan) tarafından
Aram pek iyi değil 3 eltim var ne severim nede sevmem
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Çok seviyorum ablam gibidir birazdan arayıp oğlumun dogum gününe davet edicem haftaya
0 oy
tarafından
Severim ne o beni anlıyor ne ben onu ne o beni arar ne ben onu anca kaynımla konuşurken kaynım çeviri yapıyor eltim rusyalı çok iyi ama 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 481 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,691 göst.
+1 oy
50 cevap 635 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (845 puan) tarafından soruldu