0 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde (1,221 puan) tarafından
En sonki kavgamızdan sonra ablama mesaj atmis seni dinler diye ne yapmak istiyorsa karar versin yorulmusmus .Simdi de intagramdan beni takip etmeyi bırakmıs .Ne yapmaya çalısiyorsa.Yani insan bir kere yaptıgından pisman olmaz mı ya da ne bileyim yarın bir gün hicbir sey olmamıs gibi gelirse bu yaptıkları ne ben anlam veremedim. 

16 Cevaplar

+1 oy
(7,975 puan) tarafından
Keşke ne yaptiginida yazsaydin
(1,221 puan) tarafından
Anlasamdigimiz bir konu vardı inadına yaptı sadece o degil genel.olarak birbirimize doluyz bende patlayınca tokat atti vs kisacasi o da bende yıprandik bu evlilikte sırf çocuklar icın devam etmeye calisyoruz ama sorun bitmiyor ıyiyken cok iyi kotüykende dusmandan beter oluyor adam
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kocan kac aylik bebek :D
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Tövbe yarabbim yaaaa görende sancak sevgilin ki sevgilinde olsa insan namusum dediği insanı umursamaz i ya sen onun karısi sin namususun hayat arkadaşısin takipten çıktığına göre umursamıyor seni öyle gormuyir
(1,221 puan) tarafından
Yani bitirmis mi o zaman ciddi ayrılmayı falan düsunuyor da bana mı birakiyor acaba
(2,366 puan) tarafından
Ya ne bileyim insan sevdiğine değer verdiğine bu denli e bksveremez insan karısına yeri geliyor sosyal medya kullanma diyor kızıyor seninki direk seni salmış bırakmış seni umursamiyor
(1,221 puan) tarafından
Ya ondan mi yoksa ben bayaga bir seyler paylastm o da bir tek beni takip.ediyor ya sayfasina sürekli ben cıkıyrm diye cıkartti ya da takip ettikleri görmesin diye ya da bilmiyrm artik ne dusunuyrsa
0 oy
tarafından
Olmayan bir evliliği zorla yürütmenin manası ne 

Sadece seni yıpratır
(1,221 puan) tarafından
Cocuklar tabiki de.
tarafından
Çocuklarına yazık ediyorsun gitmiyor işte düzelmiyor neden ayaklarının üstünde durmuyorsun kaç yaşında çocukların
(1,221 puan) tarafından
Ayaklarimin üstünde duracak zamanim var cünkü ose girecgm kücük olanin büyümesini bekliyrm iki bucuk yas digeri altı ikisi de babasina düskün yani nasıl olur hic bilmiyrm o kadar kolay degil ki
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Kız en basit dikkat çekme yolu bunlar. Senden tepki bekliyor.
(1,221 puan) tarafından
Ne tepkisi canm
(1,467 puan) tarafından
Yani mesaj atacaksın ya da arayıp niye takipten çıktın filan diceksin. Öyle biseyler bekliyor bariz
0 oy
(20,446 puan) tarafından
Ben fransız kaldım
0 oy
(9,239 puan) tarafından
Yaşı kaç bacım bu adamın
(1,221 puan) tarafından
Vallaha ben de bilmiyrm hayır yarın bir gün aramz duzelse ki o gelir hicbor sey olmamis gibi bu yaptıklarıyla kaliyor sadece
(9,239 puan) tarafından
Ay salla onun beyni mınnak kalmıs
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Ala alah cocuk gibi
0 oy
tarafından
Canım eşinle konuşsan bir kaç terapiye gitseniz ikinizde içinizi döküp hafifleseniz şans yok mu sevgi varsa yoluna girer bence evliliğiniz
(1,221 puan) tarafından
Hic bilmiyrm inanki sevgi var mı yok mu hissedemyrm hicbir sey daha önce cok dedim gidelim madem ayrılmiyrz çocuklar icin yönlendiriler bizi falan ama sadece benim düsünmemle olmuyor
tarafından
Haklısın yorgunluk var sende anlayamam ama tahmin edebiliyorum. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
(1,221 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(752 puan) tarafından

Kız sinirle yapmıştır bende kocamı canımı sıkmıştı takipten çıkarttım instagramdan hala eklemedim şimdi aramız düzeldi ama hala eklemedim :D

0 oy
tarafından
Ergen ergen haller
0 oy
tarafından

çıkarmışda nolmuş. sopa zamanı gelmişdir. geçen benimkide engellemişti:D:D:D:D

tarafından
Abowww sjsjjsjsj
0 oy
tarafından
bendecikardjm hepsinden esimi hatta ailesini de nefret ediyorum hepsinden ama ayni evdeyiz cunku gidecek yerim yok
0 oy
(128,900 puan) tarafından
sebeb ne yaa ergenler yapmiyi boyle seyler
0 oy
(1,336 puan) tarafından
O ne öyle ergen gibi ya bide bayil istersen :)) 
0 oy
(91 puan) tarafından
Ya ben eşime sinirlenir engel atrdm ne bilim numarsni silerdm o da hemen karşılık verirdi hasta gbi bu erkeklerin çoğu böyle olms artk biz erkek onlar kadın bı havalardalar

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,994 göst.
0 oy
32 cevap 864 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eslemnida (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,213 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiranurum (78 puan) tarafından soruldu