0 oy
374 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (306 puan) tarafından
Neden oldu bilen var mı , ben iş yerinde içtim kıpkırmızı rengi , tadı çok güzledi

3 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
İçine limon yada limon tuzu koydun mu? Rengi veren limon çünkü :) 
tarafından
Aynen
(306 puan) tarafından
Ben limon tuzu değilde kaya tuzu koydum , limonda oluyomu koysam , siz nasıl tarifi yapıyosunuz
(409 puan) tarafından
Ben önce suya 5-6 karanfil ve bi kabuk tarçın koyuyorum, su kaynayınca içine reyhanı koyup bir limon sıkıyorum kapağını kapatıp en az bir saat bekliyor sonra süzüp şekerini koyuyorum ve soğutuyorum. Kaya tuzu bildiğimiz tuz o renk vermez limon yada limon tuzu olmalı. İsterseniz içine sonradan nane de koyabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(3,939 puan) tarafından
Çok kaynatmış olabilirsin 
0 oy
(16,988 puan) tarafından
Fazla kaynatmış olabilir misin canım. Fazla kaynatınca tadı da acı olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
25 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hande123 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
23 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

406,123 soru

12,175,985 cevap

36,652 kullanıcı

...